ODBOJKA

Kaštel II krenuo pobjedom u prvenstvo

Počela je sezona u 3. NOL ligi sjever skupina-A te su odbojkašice ŽOK Kaštel Pribislavec II gostovale u Vinici kod ekipe OK Vinica. Sigurna pobjeda Kaštelanki 3:0 na početku prvenstva po setovima 25:11, 25:19 i 25:23.

Prvi  set započeo je vodstvom domaćih igračica 3:1, Kaštelanke kreću odlično servirati i uz odlične poene na mreži  vode 12:5 i sigurno privode set kraju i pobjeđuju 25:11.

Drugi set ponudio je neizvjesnost prvom dijelu seta do rezultata 12:10 i 13:12 za Kaštelanke, poslije odlične igre odvajaju se Kaštelanke na 20:13 i pobjeđuju set 25:19.

Treći set ponudio je neizvjesnost do samo kraja seta. Otvorile su Kaštelanke odlično i povele 12:5 i 15:7. Poslije nekoliko izmjena trenera Kaštelanke imaju par grešaka, a i domaće igračice igraju bolje te se vraćaju u set na 16:16, uz igru poen za poen povele su  domaće igračice 23:22. Odlična tri napada Kaštelanki preokreću set i pobjeđuju 25:23.

Poslije prvog kola i pobjede ŽOK Kaštel II u sljedećem kolu očekuje susret sa ŽOK Ivanec II. Sljedeći tjedan počinje s natjecanjem i ŽOK Kaštel III koji je domaćin ŽOK Ivanec III.

Ekipa OK Vinica: Hrnčić Daria, Krajcer Elena, Lazar Danijela, Boltek Katarina, Ivančić Antonija, Šipek Dea,Obadić Dunja,Verbić Mihaela, Banfić Maja.

ŽOK Kaštel II:Pokrivač Anja, Šmitran Anja,J elenić Azra, Peršak Leda, Laptoš Hana, Kanižaj Melani, Frančić Laura, Kamenić Mirna, Mesarić Rita, Tija Budiša, Remenar Jelena. Trener Marko Obadić.

Započinje i natjecanje u mini i maloj odbojci gdje će u nedjelju 21.listopada ŽOK Kaštel nastupiti na turniru u Lepoglavi. Pozivaju se svi zaljubljenici u odbojku da dođu pogledati odličnu odbojku u dvoranu OŠ Belica sljedeći vikend.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije