MEĐIMURSKA liga strijelaca u M. Središću

FOTO Macinec pobjednik, Šoštarić pogodio sve iz prve

Lovačko društvo Zec Mursko Središće u nedjelju, 22. srpnja bio je domaćin 10. kola Međimurske lige strijelaca, na kojoj je sudjelovalo 14 ekipa s po 6 natjecatelja

U lijepom ambijentu i besprijekornom tehničkom vođenju od strane Dalibora Tekelija, ostvareno je nekoliko vrlo dobrih rezultata, a vrhunski je ostvario Josip Šoštarić, član LD Mursko Središće.

Šoštarić je od mogućih 15 bodova osvojio svih 15 s time kako je cilj, glinene golubove, pogodio s prvim i jedinim hicem. Dodamo li tome da je u natjecanju Fair play osvojio drugo mjesto, Šoštarić je strijelac 10. kola lige. U Fair playu pobijedio je Branko Jurković iz LD Šljuka Gornji Mihaljevec, a treći je bio Vladimir Slaviček iz LD Srnjak Macinec.

Ekipno, 1. mjesto osvojo je LD Srnjak Macinec, drugo LD Mursko Središće treće LD Zec Vratišinec. U gađanju zračnom puškom pobijedio je Danijel Rukljač iz LD Srnjak Macinec, ispred Kaje Pevec i Petra Tekelija, mladih snaga međimurskog lovstva. Nagrade su podijelili Stjepan Jalšovec, predsjednik domaćina LD Zec Mursko Središće i njegovi suradnici, a natjecanje je došao pogledati i središćanski gradonačelnik Dražen Srpak.

Vladimir Nemec i Stjepan Hoblaj spravili su lovački gulaš i pečenje koje su natjecatelji pojeli u slast, kao i odojka kojeg je za 1. mjesto u fair play dobio Jurković i podijelio s kolegama. Domaćin sljedećeg 11. kola je LD Šljuka Gornji Mihaljevec u nedjelju, 29. srpnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije