PJEŠČANA OLUJA 2018.

Polufinalni susreti u Pribislavcu

Do zadnje utakmice po skupinama u ženskoj konkurenciji nisu se znali polufinalisti i pobjedom Tri mušketira protiv ekipe Parksa osvojile su drugo mjesto u skupini B i prošli u polufinale.

U skupini A najbolja je bila ekipa Eko, drugo mjesto osvojila je ekipa Pupe i one su se plasirale u polufinale. Treće mjesto osvojila je ekipa Abrakadabra, četvrto Kraljice nereda i peto Nedeliščanke.                

U skupini B najbolja je ekipa Spim Madraci, a drugoplasirana je ekipa Tri mušketira i one su se plasirale u polufinale.  Treće mjesto osvojila je ekipa Parks, četvrto No name, peto Curke i šesto mjesto u skupini B Kaštelanke.

U muškom dijelu turnira moraju se odigrati dvije utakmice u prvom dijelu da bi se saznali polufinalisti. Sigurni polufinalisti su Lepi dečki i K.K. a za dva mjesta u polufinalu bore se još Ko te šiša, Potrti kotač i Platane.

Limačice su odigrale par susreta odbojke na pijesku i na veselje svojih roditelja i ostalih gledatelja, pokazale da ima budućnosti u odbojci za ŽOK Kaštel Pribislavec.  Očekuju se jako zanimljivi susreti pa se pozivaju svi gledatelji da dođu navijati i uživati u odbojci na pijesku.    

Rezultati utakmica četvrtak 19. srpnja:
K.K. – Batman boys 2:0
Potrti kotač – Sunčanica 2:1
Lepi dečki – Platane 2:0
Spim madraci – Parks 2:1
K.K. – Rips 2:0
Tri mušketira – Parks 2:0

Raspored utakmica za petak 20. srpnja:
18.30   K.K. – Lepi dečki
19.10  Platane – Ko te šiša
20.00  prvo polufinale žene Eko – Tri mušketira
20.40 Drugo polufinale žene Pupe – Spim madraci
21.20 Polufinale muški
22.00 Polufinale muški

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije