POLET (SMNM) prvak, Sloga (Č) se spasila

U 4. HNL skupina Čakovec – Varaždin odigrano je posljednje 30. kolo. Prvak je Polet iz Svetog Martina na Muri koji je kod kuće pobijedio Podravinu 5:3. Susret je za našu ekipu počeo idealno i golovima Hozjana u 1. minuti i Čurina u 5. minuti rezultat je 2:0. Valjak u 18. minuti smanjuje na 2:1 i to je rezultat prvog poluvremena. U nastavku Goričanec u 49. minuti podiže na 3:1. No gosti ne odustaju i u 56. minuti Malec smanjuje na 3:2, a autogolom Karlovčeca u 73. minuti je 3:3. Goričanec u 78. minuti postiže gol za 4:3, a pobjedu potvrđuje Medved u 87. minuti za pobjedu 5:3.

U Svetom Martinu na Muri fešta Poleta za obranu naslova prvaka


U Novom Marofu je gostovala Sloga Čakovec koja je treba sva tri boda kako bi bila sigurna u ostanak u ovom rangu. Poluvrijeme je već bilo 1:3 za Čakovčane i na kraju pobjeda 1:4 za ostanak u 4. HNL. Kod slogaša u prvom dijelu hat – trick Ivana Fučka golovima u 2., 25. i 40. minuti, a pobjedu je u nastavku potvrdio Baksa u 69. minuti.

Mladost Komet je bila bolja od Međimurca 2:1. Poluvrijeme je bilo 0:1 golom Vabeca u 34. minuti. U nastavku preokret domaćina golom Balenta iz kaznenog udarca u 49. minuti i Golubića u 74. minuti.

Pušćine je bilo bolje od Slobode Slakovec 2:1. Golom Vrbanca poveli su gosti i 13. minuti. Kod domaćina su strijelci bili Punčec u 34. minuti za 1:1 što je bio i rezultat prvog poluvremena, a pobjedu je domaćinu donio Levanić golom u 84. minuti.

Nedelišće je pobijedio Rudara 3:0 golom u prvom dijelu Brlenića u 23. minuti te u nastavku Vizingera u 70. minuti i Bađarija u 75. minuti.

Tri gola i tri boda Nedelišća


U Domašincu je Dinamo bio bolji od Zelengaja 3:1. Poluvrijeme je bilo 1:0 golom Krznara. U nastavku još dva njegova gola u 62. i 92. minuti iz kaznenog udarca.

Dinamo je u Domašincu slavio za kraj prvenstva


4. HNL: subota Polet (SMnM) – Podravina 5:3, Novi Marof – Sloga (Č) 1:4, Mladost Komet – Međimurec 2:1, Pušćine – Sloboda (S) 2:1, Nedelišće – Rudar 3:0, Dinamo (D) – Zelengaj 3:1, Jalžabet – Plitvica (G) 3:2, Nedeljanec – Bednja 1:2.

1. ŽNL: U Macincu bez golova

Centrometal je u Macincu ugostio Slogu iz Štrigove u susretu koji je završio bez golova 0:0. Domaći predstavnik nam je rekao da su bili bolji s više prigoda, a u 15. minuti nisu realizirali ni kazneni udarac.

U derbiju u noćnom susretu Dinamo je u Palovcu bio bolji od Spartaka


U noćnom susretu u Palovcu Dinamo je bio bolji od Spartaka 3:1.

1. ŽNL: subota Centrometal – Sloga (Š) 0:0, Dinamo (P) – Spartak 3:1, nedjelja Naprijed – Podturen, Mladost (SM) – Trnava, Jedinstvo (GM) – Galeb, BSK – Polet (P), Omladinac (NSR) – Sokol, Graničar (K) – Hodošan.

2. ŽNL skupina A: U Turčišću osam golova i neriješen rezultat

Efikasno je bilo u Turčišću gdje su Borac i prvak Kraljevčan 38 odigrali 4:4. Domaćin je imao prednost 1:0 i 3:1, no gosti se vraćaju na 3:3. Dvije minute prije kraja domaćin ima prednost 4:3, no uporni Kraljevčan ne želi porazom završiti sezonu te postiže gol za konačnih 4:4.

Golijada u Turčišću


2. ŽNL skupina A: subota Borac PMP – Kraljevčan 38 4:4, nedjelja Croatia – ČSK, Mladost (D) – Jadran, Vidovčan – Budućnost (P), Mladost (I) – Radnički, Omladinac (DS) – Jedinstvo (NSD), Dubravčan – Budućnost (M), Drava (K) je slobodna.

2. ŽNL skupina B: Hat – trick Bojana Novaka za pobjedu Pobjede

U Gornjem Hrašćenu je Pobjeda bila bolja od Strahoninca 3:2. Kod domaćina se istaknuo Bojan Novak hat – trickom. Kako nam je rekao domaći predstavnik još je bilo puno prigoda i s jedne i s druge strane.

2. ŽNL skupina B: subota Pobjeda – Strahoninec 3:2, nedjelja Zasadbreg 77 – Hajduk (B), Šenkovec – Sloboda (M), Trnovec – Mali Mihaljevec, Omladinac (M) – Hajduk (Š), Plavi (Pek.) – Bratstvo (J), Venera PMP – Donji Koncovčak, Bratstvo (SV) – Mura

3. ŽNL: nedjelja Otok – Torpedo, Borac (DH) – Međimurje-Čakovec, Mladost (S) – Napredak, Bratstvo (P) – Drava (DM), Dinamo (Ž) – Vučetinec, Draškovec-Geothermae – Parag.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije