MEĐIMURJE uvjerljivo osvojilo juniorski nogometni Kup

>> MEĐIMURJE uvjerljivo osvojilo juniorski nogometni Kup

Na stadionu Mladosti u Čakovcu noćnu uzvratnu utakmicu finala Kupa Međimurskog nogometnog saveza za juniore odigrali su NŠ Međimurje Čakovec i NŠ Rudar Mursko Središće. Čakovčani su bili uvjerljivi i slavili 6:0 te su postali pobjednici.



U prvom dijelu neuobičajena situacija i problemi s rasvjetom. Nakon 25 minuta igre susret je prekinuo glavni sudac Marko Fleten zbog mraka. Prekid je trajao sedam minuta, dok reflektori nisu barem djelomično proradili i susret je nastavljen.


Pri kraju prvog dijela s dvadesetak metara efektan gol Zrne za prednost Međimurja 1:0 što je rezultat prvog poluvremena. Osim problema s rasvjetom ni vrijeme nije bilo naklono ni igračima ni gledateljima jer se digao jak i hladan vjetar, a tijekom drugog poluvremena kiša je dobro oprala igrače.


U 69. minuti srušen je Zrna u kaznenom prostoru, a siguran izvođač kaznenog udarca bio je Antonović za 2:0. Tu je ekipa iz Murskom Središća u potpunosti pala i primila još četiri gola do kraja utakmice.


U 71. minuti Pintar koji je ušao u drugom dijelu postiže gol za 3:0.


U 77. minuti lopa je ubačena s lijeve strane, a Zrna ju posprema u mrežu za 4:0. U 80. minuti ubačena je visoka lopta s desne strane, a Pintar ju efektno posprema glavom u mrežu za 5:0. Pri samom kraju susreta u 88. minuti još jedan gol Zrne za konačnih 6:0.



Pehare i medalje ekipama je podijelio predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Mato Kljajić i tajnik Darko Jambrović.



Pred NŠ Međimurje je još puno zanimljivih utakmica. Uoči susreta kadeti su primili pehar i medalje za osvojeno prvo mjesto pa ih 15. lipnja u Ivanić Gradu očekuje susret s Marosnijom iz Slavonskog Broda u kvalifikacijama za 1. HNL za kadete i pionire.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije