POLET (SMNM) pred titulom, Sloga (Č) na mukama

U subotu 9. lipnja igra se posljednje 30. kolo 4. HNL. Polet (SMnM) je lider sa 63 boda, slijede Bednja i Nedelišće sa 62 boda. Poletovci kod kuće igraju s Podravinom i upišu li pobjedu mogu proslaviti naslov prvaka.

Kako iduću godinu u ovu ligu ulaze dva prvaka županijskih liga naše i Varaždinske županije te Varteks iz 3. HNL istok iz lige ispadaju tri kluba. To su sigurno Sloboda (S) i Plitvica (G), a od naših kluobva upitna je Sloga (Č). Zelengaj je 12. s 31 bodom, Sloga 13. s 29 bodova i Jalžabet 14. s 28 bodova. Kako Jalžabet igra s otpisanom Plitvicom (G), a Sloga je gost Novom Marofu pred Čakočavnima je vatrenih 90 minuta u kojima moraju osigurati ostanak u ligi.

Ostali parovi su Mladost Komet – Međimurec, Pušćine – Sloboda (S), Nedelišće – Rudar, Dinamo (D) – Zelengaj, Novi Marof – Sloga (Č), Jalžabet – Plitvica (G) i Nedeljanec – Bednja.

U posljednjem 30. kolu 1. ŽNL parovi su u subotu u 17:30 sati Centrometal – Sloga (Š) i u 20:15 sati Dinamo (P) – Spartak. U nedjelju igraju Naprijed – Podturen, Mladost (SM) – Trnava, Jedinstvo (GM) – Galeb, BSK – Polet (P), Omladinac (NSR) – Sokol i Graničar (K) – Hodošan. Omladinac (NSR) je lider s 54 boda, po tri manje imaju Mladost (SM) i Graničar (K). Zanimljivo je i na začelju gdje Polet (P) ima 30 boda, a po bod manje Sokol i Naprijed.

NK Spartak Mala Subotica kažnajava se novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog ulaska gledatelja u teren za igru u Štrigovi dana 31.05.2018.

U 2. ŽNL skupina A u subotu igraju Borac PMP – Kraljevčan 38 te u nedjelju Croatia – ČSK, Mladost (D) – Jadran, Vidovčan – Budućnost (P), Mladost (I) – Radnički, Omladinac (DS) – Jedinstvo (NSD) i Dubravčan – Budućnost (M). Drava (K) je slobodna.

U 2. ŽNL skupina B subotnji par je Pobjeda – Strahoninec, dok će u nedjelju igrati Zasadbreg 77 – Hajduk (B), Šenkovec – Sloboda (M), Trnovec – Mali Mihaljevec, Omladinac (M) – Hajduk (Š), Plavi (Pek.) – Bratstvo (J), Venera PMP – Donji Koncovčak i Bratstvo (SV) – Mura. Na vrhu po 61 bod imaju Bratstvo (J) i Mura i ako oba kluba slave u nedjelju prvaci će biti Jurovčani zbog boljih međusobnih susreta. Na začelju je isto jako ‘veselo’ gdje Hajduk (Š) ima 29 bodova, Šenkovec 28 i Zasadbreg 27.

U 3. ŽNL u nedjelju igraju Otok – Torpedo, Borac (DH) – Međimurje-Čakovec, Mladost (S) – Napredak, Bratstvo (P) – Drava (DM), Dinamo (Ž) – Vučetinec i Draškovec-Geothermae – Parag.

NK Draškovec kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500,00 kuna zbog bacanja boce u teren za igru od strane gledatelja.

U 4. lisi suspendriani su klubovi Sloga (Č) zbog 900 kuna i Međimurec zbog 2 475 kuna. Klubovi ne mogu nastupiti na javnoj utakmici sve dok traje suspenzija. Dokaz o uplati dostaviti u kancelariju sjedišta lige ili pokazati delegatu prije utakmice 30. kola. Suspenzija se odnosi na seniorsku momčad i ukida se danom uplate.

U županijskim ligama suspnedirani su Graničar (Kotoriba), Trnava (Goričan), Radnički (Gardinovec), Mladost (Ivanovec), Jedinstvo (Novo Selo na Dravi), Omladinac (Držimurec-Strelec), Mladost (Dekanovec), Strahoninec, Pobjeda (Gornji Hrašćan), Šenkovec, Sloboda (Mihovljan), NŠ Međimurje – Čakovec, Mladost (Selnica) i Drava (Donji Mihaljevec).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije