BADMINTONAŠI uspješno nastupili u Opatiji

Ovaj vikend od 18. do 20. svibnja u Opatiji je u dvorani Marino Cvetković održan međunarodni turnir ADRIA U17 INTERNATIONAL 2018 u sklopu serije BEC u17 za 2018. u organizaciji BK Stella Zagreb i HBS-a. U konkurenciji mlađih juniora nastupio je 101 igrača i igračica iz 15 zemalja.

Za mlađe juniorski reprezentaciju U17 nastupili su naši igrači iz badmintonskog kluba Međimurje najbolji mlađi junior Hrvatske Borna Vadlja, Luka Črep i po prvu puta za reprezentaciju Filip Knežević, Dino Blažić i Ivan Grubić.

Naši reprezentativci u17 Borna, Luka, Filip, Dino i Ivan


U konkurenciji mlađih juniora Luka Črep, Filip Knežević, Dino Blažić i Ivan Grubić poraženi su u 1. kolu, a Borna Vadlja nakon pobjeda u 1. i 2. kolu poražen je u 3. kolu od Mađara Kristofa Totha 2:0 (21:19,21:18).

U konkurenciji parova mlađih junior Borna Vadlja sa Slovencem Mihom Mastenom nakon pobjeda u 1. i 2. kolu poraženi su u polufinalu od ruskog para kasnijih pobjednika Lebedev / Velp 2:0 ( 21:16,21:18 ) i tako su osvojili brončanu medalju. Par Luka Črep / Filip Knežević i Ivan Grubić / Dino Blažić poraženi su u 1. kolu.

U konkurenciji mješovitih parova Borna Vadlja s Dubrovčankom Barbarom Janičić poražen je u 1. kolu kao i Luka Črep sa Zagrepčankom Lunom Šaban.

Osvajači medalja za BK Međimurje


Ovaj vikend u Opatiji je u dvorani Marino Cvetković održan je međunarodni turnir ADRIA YOUTH INTERNATIONAL 2018 za poletarce u11, mlađe kadete u13 i kadete u15 u sklopu serije BEC za 2018 u organizaciji BK Stella Zagreb i HBS-a.

Na turniru je nastupilo 92 igračica i igrača iz 15 zemalja, a među njima i naše ekipe u11, 13 i 15 pod vodstvom trenerice Emilje Talan te trenera Filipa Vadlje i Tomislava Grubića.

Mladi igrači Dino, Ivan, Vito i Vanja


U konkurenciji poletaraca u11 naš Vito Peti osvojio je brončanu medalju pojedinačno i srebrnu medalju u mješovitim parovima sa Zagrepčankom Anom Pranić.

U konkurenciji mlađih kadetkinja u13 naša Vanja Novak osvojila je brončanu medalju u parovima s Čehinjom Karolinom Kalkusovom i brončanu medalju u mješovitim parovima s Vitom Petijem. U konkurenciji pojedinaca Vanja je osvojila 2. mjesto u skupini i nije prošla dalje.

U konkurenciji kadeta u15 naš par Ivan Grubić i Dino Blažić nakon pobjeda u 1. i 2. kolu poraženi su u polufinalu od njemačkog para Klamt / Schenk 2:0 i osvojili brončanu medalju. U konkurenciji pojedinaca Ivan i Dino zauzeli su 3. mjesta u skupini i nisu prošli dalje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije