DESET nogometašica iz Međimurja na selektivnom turniru u Medulinu

Hrvatski nogometni savez je u Medulinu od 14. do 17. svibnja organizirao završni selektivni turnir za djevojčice. Riječ je o turniru koji okuplja najbolje nogometašice rođene 2002., 2003., i 2004. godine iz pet regija koje pokrivaju cijelu Hrvatsku (regije Osijek, Sjever, Zagreb, Rijeka, Split). Regija Sjever obuhvaća pet županija (Varaždinska, Međimurska, Koprivničko-križevačaka, Bjelovarsko-bilogorska i Virovitičko-podravska).


Od ukupno pozvanih osamnaest igračica za Regiju Sjever iz Međimurske županije nastupilo je deset igračica: Paola Poljaković, Isabella Branović, Lucija Vizinger, Greta Blagus, Viktorija Golenko, Barbara Pokrivač, Nikolina Rešetar, Eva Šlezak, Glorija Hatlek (Nogometna škola Međimurje-Čakovec) i Simona Vlašić (ŽNK Trnava).

Stručni stožer činili su instruktorRegije Sjever za djevojčice Hrvoje Goričanec, treneri Bruno Matotek (NŠ Međimurje-Čakovec), Mateja Videc (ŽNK Trnava Goričan), Ivica Lukač (ŽNK Koprivnica) i Mladen Tudić (ŽNK Graničar Đurđevac).



Nogometašice da bi došle do reprezentacije Regije Sjever morale su proći kroz tri selekcije, županijsku, međužupanijsku i regionalnu, na kojima su se istaknule svojim talentom te su stigle do završnog selektivnog turnira u Medulinu i ‘posljednje prepreke’ prije možebitnog poziva u reprezentaciju Hrvatske u svom godištu.

Ovo je još jedan dokaz da kvaliteta omladinskog ženskog nogometa u Međimurskoj županiji svakim danom sve više napreduje i grabi velikim koracima naprijed.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije