RUDAR uvjerljiv protiv Mladost Kometa

Tijekom srijede imali smo četiri zaostala nogometna susreta, po dva u četvrtoj ligi i drugim županijskim nogometnim ligama. U međimurskom četveroligaškom derbiju u Murskom Središću je Rudar dočekao Mladost Komet Prelog. Domaćin je poveo u prvom dijelu golom Šoltića u 16. minuti, gost izjednačio u 27. minuti golom Golubića i poluvrijeme je bilo 1:1. Rudarovci su u nastavku bili efikasni, postigli tri gola za tri boda i slavili 4:1. U 57. minuti strijelac je bio Matija Zadravec, a dva gola su pala u samoj završnici. U 86. minuti strijelac je Antonio Zadravec i drugi gol je u 89. minuti postignuo Šoltić.

Sloboda iz Slakovca je dočekala Podravinu iz Ludbrega. Slakovčani su poveli u prvom dijelu 1:0 golom Cvetkovića u 40. minuti. Ludbrežani u nastavku izjednačuju na 1:1 golom Valjka u 65. minuti i u samoj završnici susreta postižu gol za 1:2 u 89. minuti opet preko Valjka i uzimaju sva tri boda.

U Drugoj međimurskoj nogometnoj ligi – skupina A u Miklavcu su igrali Budućnost i Omladinac Držimurec – Strelec. Gosti su dobili prvo poluvrijeme 0:2, Miklavčani se u nastavku vraćaju na 2:2. Uporni Omladinac postiže i treći gol za 2:3 i na kraju uzima sva tri boda.

Omladinac (DS) je slavio u Miklavcu


U skupini B su se sastali u Peklenici Plavi i Mura Hlapičina. Poluvrijeme je bilo 0:1. Peklničani se vraćaju na 1:1 pa Mura s tri gola odlazi na 1:4. Domaćin smanjuje pa u posljednjim trenucima daje još jedan gol na kraju za minimalan poraz 3:4. Mura je ovom pobjedom došla na drugo mjesto preskočivši Strahoninec i Bratstvo (SV) i ima bod manje od vodećeg Bratstva (J) pa se nastavlja velika borba za naslov prvaka.

Slavlje Mure u Peklenici


4. HNL: Rudar – Mladost Komet 4:1, Sloboda (S) – Podravina 1:2.

2. MNL skupina A: Budućnost (M) – Omladinac (DS) 2:3.

2. MNL skupina B: Plavi – Mura 3:4.

NOGOMETNI VIKEND

3. HNL istok: subota u 17:00 sati Belišće – Međimurje.

4. HNL: četvrtak u 17:30 sati Polet (SMnM) – Jalžabet, subota u 17:00 sati Nedelišće – Podravina, nedjelja u 10:00 sati Sloga Čakovec – Rudar, nedjelja u 17:00 sati Pušćine – Mladost Komet, Dinamo (D) – Međimurec, Novi Marof – Sloboda (S), Nedeljanec – Plitvica (G), Bednja – Zelengaj.

1. ŽNL: subota u 17:00 sati Polet (P) – Hodošan, nedjelja u 17:00 sati Sokol – Dinamo (P), Galeb – Graničar (K), Sloga (Š) – Omladinac (NSR), Trnava – BSK, Podturen – Jedinstvo (GM), Spartak – Centrometal, Naprijed – Mladost (SM).

2. ŽNL skupina A: subota u 17:00 sati Kraljevčan 38 – Vidovčan, nedjelja u 17:00 sati Jedinstvo (NSD) – Croatia, Radnički – Budućnost (M), Budućnost (P) – Dubravčan, Jadran – Omladinac (DS), ČSK – Mladost (D), Borac PMP – Drava (K). Mladost (I) je slobodna.

2. ŽNL skupina B: subota u 17:00 sati Donji Koncovčak – Strahoninec, Hajduk (Š) – Bratstvo (SV), Šenkovec – Trnovec (u Malom Mihaljevcu), nedjelja u 17:00 sati Mura – Zasadbreg 77, Bratstvo (J) – Pobjeda, Mali Mihaljevec – Venera PMP, Sloboda (M) – Plavi (Pek.), Hajduk (B) – Omladinac (M).

3. ŽNL: subota u 17:00 sati Vučetinec – Otok, Napredak – Draškovec-Geothermae, Međimurje-Čakovec – Dinamo (Ž), nedjelja u 17:00 sati Drava (DM) – Parag, Borac (DH) – Mladost (S). Torpedo – Bratstvo (P) igrat će u četvrtak 31. svibnja u 17:30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije