POLET (SMNM) u četvrtak dočekuje Jalžabet

U 3. HNL istok na rasporedu je tijekom vikenda 27. kolo. U subotu u 17:00 sati Međimurje je gost Belišću.

Danas u srijedu 16. svibnja igraju se dvije zaostale utakmice 18. kola 4. HNL od 17:00 sati u kojima Rudar dočekuje Mladost Komet, a Sloboda u Slakovcu ugošćuje Podravinu.

Redovno 26. kolo igrat će se tri dana. U četvrtak u 17:30 sati u Svetom Martinu na Muri će igrati Polet i Jalžabet. Subotnji par u 17:00 sati je Nedelišće – Podravina, a nedjeljni u 10:00 sati Sloga Čakovec – Rudar.


Pet utakmica se igra u nedjelju u 17:00 sati: Pušćine – Mladost Komet, Dinamo (D) – Međimurec, Novi Marof – Sloboda (S), Nedeljanec – Plitvica (G) i Bednja – Zelengaj.

U 1. ŽNL u subotu u 17:00 sati igraju Polet (P) – Hodošan te u nedjelju Sokol – Dinamo (P), Galeb – Graničar (K), Sloga (Š) – Omladinac (NSR), Trnava – BSK, Podturen – Jedinstvo (GM), Spartak – Centrometal i Naprijed – Mladost (SM).

U 2. ŽNL skupina A u subotu u 17:00 sati igraju Kraljevčan 38 – Vidovčan, dok su nedjeljni parovi Jedinstvo (NSD) – Croatia, Radnički – Budućnost (M), Budućnost (P) – Dubravčan, Jadran – Omladinac (DS), ČSK – Mladost (D) i Borac PMP – Drava (K). Mladost (I) je slobodna.

U 2. ŽNL skupina B tri subotnja susreta su Donji Koncovčak – Strahoninec, Hajduk (Š) – Bratstvo (SV) i Šenkovec – Trnovec (igra se u Malom Mihaljevcu), dok će u nedjelju igrati Mura – Zasadbreg 77, Bratstvo (J) – Pobjeda, Mali Mihaljevec – Venera PMP, Sloboda (M) – Plavi (Pek.) i Hajduk (B) – Omladinac (M).

U 3. ŽNL u subotu igraju Vučetinec – Otok, Napredak – Draškovec-Geothermae i Međimurje-Čakovec – Dinamo (Ž). Dva nedjeljna susreta su Drava (DM) – Parag i Borac (DH) – Mladost (S). Torpedo – Bratstvo (P) igrat će u četvrtak 31. svibnja u 17:30 sati,

NATJEČAJI ZA TEČAJEVE TRENERA

Natječaji za nogometne trenere službeno su objavljeni na internet stranicama Hrvatskog nogometnog saveza: voditelj u nogometu C kategorije (120 sati), trener u nogometu UEFA B kategorije (160 sati) i trener u nogometu UEFA A kategorije (190 sati). Natječaji su otvoreni su do 15. lipnja.

Za pravilnu prijavu na natječaj potrebno je izvršiti elektronsku prijavu na stranicama HNS te dostaviti traženu dokumentaciju u Nogometnu akademiju HNS-a do propisanog roka. Od danas (srijede) u 10 sati je otvorena i mogućnost elektronske prijave na internet stranicama HNS-a. Za dodatna pitanja obratiti se instruktoru Dragutinu Naranđi 099-3328-804 ili u kancelariju MNS.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije