KLEN osvojio četiri pehara

>> KLEN osvojio četiri pehara

U nedjelju na vodi Stara Mura u Žabniku kod Svetog Martina na Muri održan je Kup saveza u disciplini Lov ribe udicom na plovak za kadetske, juniorske i seniorske kategorije. SRK Klen Sveta Marija, na Kupu je bio zastupljen s četiri ekipe od mogućih šest ekipa. Nastupile su kadetkinje, kadeti, juniori i seniori. U kategoriji juniorki nisu imali ekipu, dok su se seniorke plasirale direktno na završnicu Kupa jer su prošlogodišnje pobjednice.



U kategoriji kadetkinje, nastupile su tri ekipe. Ekipa Klena u sastavu Ivana Pozderec i Lana Picer zauzela je drugo mjesto. Ivana i Lana bile su prve u sektorima i osvojile medalje. Prvo mjesto osvojila je ekipa Glavatice iz Preloga, a treće Drava iz Donjeg Mihaljevca.

U kategoriji kadeta nastupile su četiri ekipe, ekipa Klena osvojila je treće mjesto, a nastupali su Leon Mandlin, Luka Pozderec i Mateo Bračko. Luka je osvojio prvo mjesto, a Mateo drugo u sektoru. Prvo mjesto osvojila je ekipa Soma iz Kotoribe, drugi je bio Smuđ iz Goričana i četvrta Glavatica iz Preloga koja se nije uspjela plasirati na završnicu Kupa.

Završnica kupa za kadetske kategorije održat će se 29. i 30. lipnja te 1. srpnja na vodi bara Budakovac kod Virovitice u Vrovitičko-podravskoj županiji.



U kategoriji juniorki Klen nije imao ekipu. U toj kategoriji prvo mjesto osvojila je ekipa Drave iz Donjeg Mihaljevca, druga je bila Mura iz Murskog Središća, a treći Ostriž iz Novakovca.

U kategoriji juniora nastupilo je pet ekipa. I tu je pobjedu odnijela ekipa Glavatice, druga je bila ekipa Klena, a lovila je u sastavu Marko Golubić, Jan Zrna i Lovro Vidović. Marko je bio drugi u sektoru, a Jan i Lovro svaki treći. Od ostalih ekipa, treća je bila Ribica iz Turčišća, četvrti Linjak-Matschfishing Palovec, a peta Drava iz Donjeg Mihaljevca.

U ovim kategorijama predstoji još natjecanje Zone koje će se također održati na vodi stara Mura u Žabniku. Iz ove kategorije četiri ekipe odlaze na Završnicu kupa koja će se održati u Vukovaru.



U kategoriji seniora nastupilo je 16 ekipa, prvih sedam ekipa plasiralo se na natjecanje Zone. Prvo mjesto osvojila je ekipa Glavatice iz Preloga, drugi je bio Som iz Kotoribe, treći je bio Klen, a na Zonu su se još plasirali i Linjak-Matschfishing, Mura Mursko Središće, Drava iz Donjeg Mihaljevca i Smuđ iz Draškovca.

U ekipi Klena nastupili su Darko Kolarić koji je bio treći u sektoru, Tomislav Klarić je bio četvrti, a Mihael Pongrac osmi. Na Zoni se očekuje velika borba za plasman na završnicu Kupa jer će na natjecanju Zone nastupiti nekoliko najboljih hrvatskih ekipa, a samo dvije prolaze na završnicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije