STOLNI TENIS Zvonimir Turk prvak STK Čakovca

Pojedinačno klupsko prvenstvo u subotu je u dvorani na Slogi odigrao Stolnoteniski klub Čakovec. Iako se odazvalo tek 14 članova turnir je obilovao interesantnim partijama, jer se svi igrači i Petra Babić-Gašparlin, jedina igračica među njima, svi međusobno vrlo dobro poznaju. Nakon prednatjecanja po skupinama, koje nisu uspjeli proći neki od favorita, prvo mjesto je, pobjedom s 3:1 u finalu nad Goranom Spahijom, osvojio Zvonimir Turk najbolji igrač trećega klupskog sastava u 3. Međimurskoj ligi.

Do finala Turk je morao uložiti mnogo truda pa je u četvrtfinalu s 3:2 eliminirao Danijela Gužvinca, a 5 setova mu je trebalo i za polufinalnu pobjedu nad Mariom Uršanićem. Spahija je do završnice došao mnogo lakše, jer je u četvrtfinalu Juraja Ciglera, a u polufinalu Petru Babić-Gašparlin pobijedio s po 3:0. Nakon poraza u polufinalima, Uršanić i Babić-Gašparlin su podijelili treće mjesto.



Po završetku je najboljoj četvorki predsjednik kluba Željko Korent uručio pokale te uz čestitke zaželio da se na idućem prvenstvu okupi više članova, kako bi ono bilo još ineizhvjesnije i interesantnije.

REZULTATI – četvrtfinale: Uršanić – Cerovec 3:1, Turk – Gužvinec 3:2, Spahija – Cigler 3:0, Babić-Gašparlin – Varga 3:0; polufinale: Turk – Uršanić 3:2, Spahija – Babić-Gašparlin 3:0; finale: Turk – Spahija 3:1.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije