VIDEO Prijateljska utakmica: Juniori Varaždina bolji od Graničara (K)

U srijedu, 25. travnja NK Graničar Kotoriba je u prijateljskom susretu ugostio juniorsku momčad NK Varaždin pod vodstvom Damira Jagačića. Pred stotinjak gledatelja, odigrala se zanimljiva utakmica koju je korektno odsudio Rudolf Čižmešija iz Donje Dubrave.

>>> PRIJATELJSKA Graničar Kotoriba dočekuje juniore Varaždina

Domaći trener Danijel Fundak na teren je poslao kombiniranu momčad i pružio priliku igračima koji su u dosadašnjem dijelu prvenstva manje nastupali.

Gosti su brzo došli do vodstva nakon pogreške u domaćoj obrani, a odmah zatim povećali na 0:2 nakon kornera. Sredinom prvog poluvremena Marko Ujlaki smanjuje na 1:2, a nekoliko minuta prije odlaska na odmor gosti vraćaju na 2 razlike.


1. poluvrijeme

Graničar je u drugom dijelu bio nešto opasniji, a to se isplatilo u 69. minuti kada Danijel Kvakan s 20-ak metara pogađa za 2:3. U 85. minuti srušen je Nikola Drvarić, a Čižmešija opravdano pokazuje na bijelu točku.

Graničar je imao prilike izjednačiti, no kazneni udarac Ujlakija odlično brani gostujući vratar.


2. poluvrijeme

Kotoripčane sada očekuje domaća prvenstvena utakmica protiv NK Podturen, a već u srijedu, 2. svibnja igra se i zaostala utakmica 17. kola 1. ŽNL kada gostuju u Novom Selu Rok, kod trenutnog lidera Omladinca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije