NEDELIŠĆE u finalu, Škvorc srušio Slaviju

Nogometaši Nedelišća i Rudara odigrali su uzvratni susret polufinala Kupa Međimurskog nogometnog saveza. Kao što se i očekivalo susret je bio izjednačen. Poluvrijeme je završilo 1:1. U drugom dijelu dva gola domaćina i pobjeda 3:1 te je Nedelišće nakon poraza u Murskom Središću 2:1 nadoknadilo zaostatak.



U drugom polufinalu u prvom susretu Mladost Komet Prelog i Međimurje su odigrali 1:1, a uzvratni susret će se igrati 9. svibnja u 17:30 sati.



MEĐIMURJU GOSTUJUĆI BODOVI

U 3. HNL istok Međimurje je u prvenstvenom kolu gostovalo u Pleternici kod Slavonije i pobijedilo je 2:1. Slavija je povela, a Škvorc poravnao na 1:1 što je i rezultat prvog poluvremena. U drugom dijelu još jedan pogodak Škvorca za pobjedu Međimurja 2:1. U subotu u 17:00 sati na stadionu Mladosti u Čakovcu gostuje Mladost iz Ždralova.

NOGOMETNI VIKEND

U 1. HNL za žene igraju Trnava – Split i Katarina Zrinski – Osijek. U 3. HNL istok u subotu u 17:00 sati na stadionu Mladosti u Čakovcu igraju Međimurje – Mladost Ždralovi.

U 4. HNL svi igraju u subotu u 17:00 sati: Polet (SMnM) – Nedelišće, Dinamo (D) – Pušćine, Rudar – Sloboda (S), Sloga (Č) – Podravina, Novi Marof – mladost Komet, Bednja – Međimurec, Zelengaj – Plitvica (G) i Nedeljanec – Jalžabet.

Županijske nogometne lige igraju se od 17:00 sati. U 1. ŽNL u subotu igraju Dinamo (P) – Centrometal, Omladinac (NSR) – Spartak, Hodošan – Trnava i Polet (P) – Galeb, a u nedjelju Jedinstvo (GM) – Mladost (SM), BSK – Naprijed, Graničar (K) – Podturen I Sokol – Sloga (Š).

U 2. ŽNL skupina A svi igraju u nedjelju: Croatia – Mladost (D), Vidovčan – Drava (K), Mladost (I) – Borac PMP, Omladinac (DS) – ČSK, Dubravčan – Kraljevčan 38, Jedinstvo (NSD) – Jadran i Radnički – Budućnost (P). Budućnost (M) je slobodna.

U 2. ŽNL skupina B tri subotnja susreta su Zasadbreg 77 – Omladinac (M), Bratstvo (SV) – Hajduk (B) i Donji Koncovčak – Bratstvo (J), dok su nedjeljni parovi Plavi (Pek.) – Trnovec, Venera PMP – Šenkovec, Pobjeda – Sloboda (M), Strahoninec – Mali Mihaljevec i Mura – Hajduk (Š).

U 3. ŽNL u subotu igraju Vučetinec – Međimurje-Čakovec te u nedjelju Otok – Bratstvo (P), Dinamo (Ž) – Mladost (S), Draškovec-Geothermae – Borac (DH), Parag – Torpedo (igra se u Križovcu) i Drava (DM) – Napredak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije