STOLNI TENIS U subotu 28. travnja 3. Memorijal D. Debana-Kigena

Pred nešto više od tri godine, 12. travnja 2015. godine, nakon kratke i teške bolesti umro je dugogodišnji stolnotenisač Stolnoteniskoga kluba Šenkovec Damir Deban-Kigen. Njemu u čast klub tradicionalno organizira memorijalni turnir, a treći se u dvorani Sportskoga centra Gorčica (kod nogometnog igrališta) priređuje u subotu 28. travnja od 14.30 sati.

Pravo nastupa na turniru imaju registrirani i neregistrirani igrači i igračice rođeni 31. prosinca 2002. godine i stariji, koji se najkasnije do četvrtka 26. travnja do 18 sati prijave Maji Trupković na adresu ma.pavlekovic@gmail.com ili mobitel 098/9278-978, nakon čega će se u dvorani održati i ždrijeb. Svi prijavljeni će biti ždrijebani u skupine od po 3 ili 4 igrača/igračica od kojih će prvo i drugo plasirani k. o. sustavom razigravati završni dio.

Prijavnina iznosi 30 kn, a svi sudionici će biti posluženi besplatnim obrokom. Najuspješnije, koji se plasiraju od prvoga do četvrtog mjesta, organizator će nagraditi sportskim trofejima, a pobjedniku će se dodijeliti i veliki prijelazni pokal Memorijala. STK Šenkovec moli igrače i igračice da se prijave u što većem broju i time se podsjete na suigrača i prijatelja, koji je odisao skromnošću i dobrotom i bio spreman u svako vrijeme pomoći svima, kojima je pomoć bila potrebna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije