ZRINSKI slavio kod Trešnjevke, pobjede Preloga i Čakovca

Rukometašice Trešnjevke nisu nastavile s pobjedama, naime, u 22. kolu Zrinski je došao do slavlja 28:30. Od gotovo samog starta Zrinski je imao prednost (2:1, 5:4), a onda je u 15. minuti zaredao četiri brza gola u postavio 10:4 na semaforu. Trešnjevka je bila bez gola punih osam minuta, ali napokon je napad proradio u posljednjim minutama prvog dijela kada su zagrebačke djevojke smanjile zaostatak na 13:16.

Nastavile su igračice Trešnjevke dobro igrati i u nastavku te su nakon -5. minuta igre stigle na minimalan zaostatak. No, to se nije dugo zadržalo i Zrinskice su vrlo brzo ponovno otišle na +4 (25:21). Zanimljivosti nije nedostajalo jer je Trešnjevka u 58. izjednačila na 27:27 i dovela u neizvjesnost, a na kraju je spretniji bio Zrinski koji je zabio dva brza gola i slavio 30:28.

Ana-Maria Gavrić i Lea Vukojević svaka s po deset pogodaka bile su najbolje kod Zrinskog, a kod Trešnjevke najviše je zabila Elena Matijaš, njih šest., donosi portal hrs.hr. Nakon susreta trener Zrinskog Goran Mrđen je rekao: ‘Svako zlo za neko dobro. Nije da smoo htjeli s Lokomotivom tako odigrati, ali nas je taj poraz dobro stresao i donio potreban adrenalin. Utakmica je išla gore – dolje, ali smo se od početk nametnuli kroz dobru obranu i realizaciju, a taj dio nam je nedostajao protiv Lokomotive. U ova zadnja četiri kola hoćrmo ostvariti što bolji rezultat i prikazati što bolju i kvalitetniju igru.’

Kod rukometaša u 2. ligi pobjede naših ekipa Prelog je bio uvjerljiv protiv Siska 36:18, a Čakovec je slavio u gostima kod Zagorice 39:34. U nedjelju igraju Nedelišće i Trnovec. Uoči posljednja dva kola Prelog ima 39 bodova, Ivančica 38, ZG Dubrava 37 i Čakovec 36.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije