NAPRIJED zaustavlja Omladinac (NSR)?

Ove subote i nedjelja na rasporedu je 23. kolo 1. Međimurske nogometne lige u kojemu je vrlo neizvjesno kako u borbi za naslov prvaka, ali isto tako i u borbi za opstanak u ligi. Utakmice se igraju od 17:00 sati.

U subotu Centrometal koji igra nepredvidljivo ugošćuje Jedinstvo koje je u Palovcu teško poraženo, ali vjerojatno im je to bio trenutak slabosti i u ovoj utakmici će se željet iskupiti, stoga se očekuje zanimljiv i neizvjesni susret koje sude P. Kolarić, Zobec, Čurila, Križarić.

U nedjelju u Oporovcu igraju podjednake ekipe Galeb i Dinamo (P) (I. Križarić, B. Križarić, D. Novak, Vuk), dok u Štrigovi Sloga (Š) ugošćuje Polet (P) (Juras, Z. Novak, I. Žganec, Mesarić) i jednostavno mora pobijediti ako se želi što prije izvući iz opasne zone.

Najbolja ekipa proljeća Trnava igra sa Sokolom (Klarić Felker, Balić, Đuranec) i apsolutni je favorit utakmice. Podturen je pod vodstvom novog trenera Štefulja pobijedio Spartak a u ovome kolu mu u goste stiže Hodošan (Velđi, F. Aldić, Bašek) i očekuje novu pobjedu.

Spartak je u opasnoj zoni i mora pobjeđivati, a u ovome kolu mu stiže Graničar iz Kotoribe, kandidat za prvaka lige koji je i u ovoj utakmici favorit, dok utakmicu sude P. Kolarić, Zobec, Ž Novak, Bacinger.

Naprijed se nalazi u opasnoj zoni i u ovome kolu ugošćuje vodeći Omladinac (D. Aldić, I. Horvat, Mihoci, Mezga). Domaćin će pokušati doći do važne pobjede, ali gosti su u ipak favoriti u ovoj utakmici. Mladost u Svetoj Mariji igra s BSK-om i favorit je u ovoj utakmici koju sude G. Žganec, Tuksar, M. Mesarić, Dino Jambrović.

Zbog treće opomene pravo nastupa u slijedećem kolu nemaju:
MLADOST (SM) – Martin Vlah
CENTROMETAL – Filip Strahija
BSK – Danijel Mavriček
SOKOL – Mišel Bistrović
PODTUREN – Matija Antolović
GRANIČAR (K) – Danijel Nađ

Lista strijelaca:
17 zgoditaka – Vilim Kos (Graničar K)
15 zgoditaka – Mihael Ladić (Jedinstvo GM) Luka Dominić (Galeb)
14 zgoditaka – Nino Marčec (Dinamo P), Matija Antolović (Podturen)
12 zgoditaka – Igor Kvezić (BSK), Sandi Magdalenić (Trnava)
11 zgoditaka – Mišo Palfi (Polet P), Karlo Baksa (Dinamo P)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije