DERBI kola Jedinstvo (GM) – BSK

Ovaj vikend na rasporedu je 20. kolo 1. Međimurske nogometne lige u kojem se derbi kola odigrava u Gornjem Mihaljevcu gdje Jedinstvo ugošćuje vodeći BSK iz Belice. Domaćin je u dobroj formi što potvrđuju dva neriješena rezultata te pobjeda, dok su Beličanci pobijedili i dva puta izgubili. Gosti oslabljeni ulaze u utakmicu te je domaćin u prednosti. Utakmica se odigrava u nedjelju s početkom od 16.30 sati, dok će pravdu dijeliti Bubek, Z. Novak, Fažon. delegat Perko.

Kolo otvaraju u subotu u Macincu Centrometal i Omladinac iz Novog Sela Rok u utakmici koju sude I. Križarić, B. Križarić, Jakovljev, delegat Toplek.

Sloga iz Štrigove je trenutno na začelju i kroz dva susreta ostvarila je va neriješena rezultata. U ovome kolu protivnik im je Dinamo iz Palovca, nezgodan protivnik i u ovoj utakmici sva tri znaka su moguća. Utakmicu sude D. Aldić, Jakovljev, D. Novak, delegat Dino Jambrović.

U Goričanu Trnava ugošćuje Galeb i priželjkuje pobjedu, ali klub iz Oporovca još nije izgubio te se očekuje neizvjesna utakmica koju sude P. Kolarić, B. Križarić, Čurila, Sokač.

Podturen još nije u proljeće ostvario pobjedu i igra s Poletom koji je tri puta pobijedio. Ovu odličnu utakmicu sudit će Dumančić, D. Sukanec, Felker, delegat Zadravec.

U derbiju začelja Spartak igra sa Sokolom i jednostavno mora pobijediti, ako želi čim prije izaći iz opasne zone, ali i gosti će pokušati doći do povoljnog rezultata u utakmici koju sude G. Žganec, Šupljika, Vlahek, delegat Križarić.

Naprijed u Cirkovljanu igra s Hodošanom i očekuje pobjedu, dok će utakmicu suditi Klarić, Tuksar, I. Žganec delegat Vuk.

Mladost u Svetoj Mariji igra s Graničarem iz Kotoribe koji kao i u jesen igra čas jako dobro, čas jako loše. U ovoj utakmici ipak je domaćin favorit, dok su suci utakmice Škrobar, Zobec, Čižmešija, D. Kovač.

Subota u 16:30 sati:
Centrometal – Omladinac (NSR), I. Križarić, B. Križarić, Jakovljev, Toplek.

Nedjelja u 16:30 sati:
Sloga (Š) – Dinamo (P), D. Aldić, Jakovljev, D. Novak, Dino Jambrović
Trnava – Galeb, P. Kolarić, B. Križarić, Čurila, Sokač
Podturen – Polet (P), Dumančić, D. Sukanec, Felker, Zadravec
Spartak – Sokol, G. Žganec, Šupljika, Vlahek, Križarić
Naprijed – Hodošan Klarić, Tuksar, I. Žganec, Vuk
Mladost (SM) – Graničar (K), Škrobar, Zobec, Čižmešija, D. Kovač
Jedinstvo (GM) – BSK, Bubek, Z. Novak, Fažon, Perko.

Kazne isključenim igračima:
SOKOL – Aleksandar Vincek tri utakmice, Davor Žagar jedna utakmica
NAPRIJED – Nikola Trstenjak jedna utakmica

Zbog treće opomene pravo nastupa u slijedećem kolu nemaju:
GRANIČAR (K) – Saša Latin
CENTROMETAL – Marko Bogović, Leon Novak
JEDINSTVO (GM) – Marin Borko
BSK – Dragan Sačer, Nikola Kaniški
OMLADINAC (NSR) – Marko Lukman
GALEB – Renato Balent
SOKOL – Nikola Munđar

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije