DRAVA KURŠANEC Iskustvo je na njihovoj strani

Nogometaši Drave iz Kuršanca u zlatnoj su sredini Druge međimurske nogometne lige – skupina A. Nakon 17 kola imaju točno polovičan učinak od po osam pobjeda i poraza uz jedan neriješen ishod. Dobro su krenuli u proljetni dio polusezone porazivši u lokalnom derbiju Jedinstvo (NSnD) 5:1. Iako su gosti poveli domaćin je poravnao, a prvo ime susreta bio je Robert Herić koji je postignuo hat – trick. Sa svoje 44 godine riješio je pitanje pobjednika i pokazao da godine nisu bitne.

I ostatak ekipe je za naše prilike sastavljen od vrlo zanimljivog igračkog kadra. Primjerice u ekipi je Branko Lađević, bivši igrač Varteksa i Šibenika koji ima 52 godine i trener je Intera iz Zaprešića. Tu je i Mario Kovačević, 43 godine, bivši igrač Varteksa i Slaven Belupa te aktualni trener Varaždina. Vratar je Davor Marcetić, branio je za Osijek, Belišće, grčke klubove, trener je golmana Varaždina. Nikica Škerbić ima 42 godine, bivši je malonogometni reprezentativac.

Prošle godine su uz navedene igrali i Veldin Karić i Danijel Štefulj, suigrači Roberta Herića s kojim nastupaju za legende Dinama iz Zagreba. Klub je prošle godine ugostio Dinamo iz Zagreba i Inter iz Zaprešića te ove godine rade na tome da ugoste gluhonijemu reprezentaciju Hrvatske te još jednog prvoligaša iz Slovenije i Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije