NOGOMET Kiša stvorila nemoguće uvjete

>> NOGOMET Kiša stvorila nemoguće uvjete

Uporna subotnja kiša uzrok je brojnim odgodama nogometnih susreta, a i ono što se odigralo više je bilo u stilu ‘tko nabije, taj zabije’ i na rubu regularnosti. Više vaterpolo ili vodomet, nego nogomet.

U 1. HNL za žene Trnava i Katarina Zrinski su u Goričanu u međimurskom derbiju odigrale bez pobjednika 2:2. Gošće su povele u prvom dijelu s dva gola prednosti, domaće nogometašice se vratile u nastavku za prvi bod u ovom prvenstvu. Za gošće su u prvom dijelu gol postignule Bakač u 15. minuti i Kelemen u 21. minuti, dok je dva gola iz kaznenih udaraca postigla Videc u 51. i 88. minuti.

Međimurski derbi bez pobjednica

1. HNL za žene: Trnava – Katarina Zrinski 2:2.

3. HNL istok: Međimurje bolje od Slavonije

Po teškim uvjetima na stadionu Mladosti Međimurje je pobijedilo Slavoniju iz Požege 2:0. Na dobrom dijelu terena voda je prekrivala travu tako da smo malo vidjeli od igre, ali zato borbenosti nije nedostajalo.

Dio terena u Čakovcu bio je pod vodom


Čakovčani su poveli u 12. minuti golom Tkalčića.


U 48. minuti kriva procjena domaćeg vratara Galošija koji bez potrebe izlazi s gola i u klizećem staru kroz vodu odnosi i loptu i gostujućeg igrača pa sudac pokazuje na najstrožu kaznu. Galoši ispravlja svoju grešku i brani kazneni udarac.


U samoj završnici susreta kazneni udarac za Međimurje kojeg realizira Škvorc za 2:0.


3. HNL istok: Međimurje – Slavonija Požega 2:0.

4. HNL: Pobjeda Poleta (SMnM), neriješeno u Čakovcu

Po teškim uvjetima u Svetom Martinu na Muri Polet je pobijedio Nedeljanec 3:0. U 44. minuti je 1:0, a gol postiže Medved iz kaznenog udarca. Na 2:0 u 80. minuti podiže Turk, a u samoj završnici pobjedu potvrđuje Goričanec.

Tri gola i tri boda Poleta (SMnM)


U međimurskom derbiju Sloga Čakovec i Nedelišće odigrali su bez pobjednika 2:2. Već u 4. minuti domaćin vodi golom iz kaznenog udarca Bakse, a gosti uzvraćaju preko Martinovića u 8. minuti i poluvrijeme je 1:1. U 65. minuti gosti ostaju bez Panića. Sloga to koristi i Zoka postiže gol u 81. minuti za 2:1. Slunjski u 88. minuti realizira kazneni udarac za goste i susret završava 2:2.

Sloga i Nedelišće podijelili bodove

Susreti Novi Marof – Dinamo (D), Rudar – Mladost Komet i Sloboda (S) – Podravina odgođeni su do daljnjeg, a Međimurec bi trebao gostovati u Gojancu kod Plitvice u ponedjeljak u 16:30 sati.

4. HNL skupina Čakovec – Varaždin : subota Polet (SMnM) – Nedeljanec 3:0, Novi Marof – Dinamo (D) ODGOĐENO, Sloga (Č) – Nedelišće 2:2, Rudar – Mladost Komet ODGOĐENO, Sloboda (S) – Podravina ODGOĐENO, Plitivica – Međimurec ODGOĐENO za ponedjeljak u 16:30 sati, Zelengaj – Jalžabet 1:4, nedjelja u 16:30 sati Bednja – Pušćine.

1. ŽNL: Dvije odigrane i tri odgođene utakmice

U Palovcu je Dinamo pobijedio BSK 3:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. Gosti su nam rekli da je to bilo više vaterpolo nego nogomet te da je gotovo cijela jedna polovica bila potopljena.

Trica Palovčana

U Novom Selu Rok su Omladinac i Jedinstvo (GM) odigrali 1:1. Na početku je igralište još bilo i relativno u redu, no uporna kiša je dovela do nenormalnih uvjeta. Domaćin je poveo na početku susreta iz kaznenog udarca golom Rajka Dragovića, a za goste je poravnao Mihael Ladić u 44. minuti.

Teški uvjeti u Novom Selu Rok

Susret Hodošan – Mladost (SM) odgođen je za ponedjeljak u 16:30 sati, a za Polet (P) – Spartak još nije riješeno kada će se igrati. Nisu igrali ni Sokol – Naprijed i u nedjelju u podne donijet će se odluka o igranju. Ako bi igrali u nedjelju tada se ne bi igrao za ponedjeljak predviđeni susret Sokol – BSK. Sutra u podne ćemo prenijeti što je odlučeno pa pratite naš portal.

Teren u Pribislavcu

1. ŽNL: subota Dinamo (P) – BSK, Omladinac (NSR) – Jedinstvo (GM), Hodošan – Mladost (SM) ODGOĐENO, Sokol – Naprijed ODGOĐENO, Polet (P) – Spartak ODGOĐENO, nedjelja u 16:30 sati Graničar (K) – Centrometal, Galeb – Podturen, Sloga (Š) – Trnava.

2. ŽNL skupina A: nedjelja u 16:30 sati Croatia – Mladost (I), Omladinac (DS) – Vidovčan, Dubravčan – Mladost (D), Budućnost (M) – Drava (K), Jedinstvo (NSD) – Borac PMP, Radnički – ČSK i Budućnost (P) – Kraljevčan 38. Jadran je slobodan.

2. ŽNL skupina B: Jedna domaća i dvije gostujuće pobjede

U Savskoj Vesi odgođen je susret Bratstvo – Plavi i on će se odigrati u ponedjeljak s početkom u 15:00 sati.

Igralište u Savskoj Vesi

U Gornjem Hrašćanu Pobjeda je bila bolja od Omladinca (M) 2:0 s jednim golom u svakom poluvremenu i kako nam je domaćin rekao njihova zaslužena pobjeda.

U katastrofalnim uvjetima, prema riječima gostiju, Donji koncovčak je poražen od Hajduka (B) 0:2. Oba gola pala su u prvom poluvremenu, a strijelci za Brezovčane bili su Renato Tomašić i Saša Krnjak.

U Štrukovcu poraz Hajduka od Malog Mihaljevca 0:1. U 78. minuti nakon ubačaja lopta se odbija na nekih 18 metara. Nenad Radiković natrčava na nju, puca prizemno, lopta pogađa nekoga u gužvi, vara vratara i gosti se vraćaju kući s tri boda.

2. ŽNL skupina B: subota Bratstvo (SV) – Plavi (Pek.) ODGOĐENO, Pobjeda – Omladinac (M) 2:0, Donji Koncovčak – Hajduk (B) 0:2, Hajduk (Š) – Mali Mihaljevec 0:1, nedjelja u 16:30 sati Zasadbreg 77 – Venera PMP, Strahoninec – Trnovec, Mura – Šenkovec, Bratstvo (J) – Sloboda (M).

3. ŽNL: Petica Borca (DH)

Susret Vučetinec – Bratstvo (P) nije odigran zbog vode na terenu i dogovoreno je da se igra u ponedjeljak u 16:30 sati.

U Gornjem Kraljevcu poraz Napretka od Borca (DH) 0:5. Poluvrijeme je bilo 0:1. I domaći i gostujući predstavnik nam je spomenuo da je bilo problema u publici i da je došlo do naguravanja navijača.

3. ŽNL: subota Vučetinec – Bratstvo (P) ODGOĐENOA, Napredak – Borac (DH) 0:5, nedjelja u 16:30 sati Otok – Draškovec-Geothermae, Parag – Dinamo (Ž) /u Žiškovcu/, Drava (DM) – Mladost (S), ponedjeljak u 16:30 sati Međimurje-Čakovec – Torpedo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije