ZRINSKICE u mini i super rukometu nastavljaju odličnim uspjesima

>> ZRINSKICE u mini i super rukometu nastavljaju odličnim uspjesima

Odigran je rukometni turnir u organizaciji RK Čavle Rijeka na kojemu je odigrano ukupno 90 utakmica. Mlađe djevojčice ŽRK Zrinski Čakovec godište 2007. osvojile su 6. Uskršnji turnir u mini rukometu Čavle 2018. U finalu je Zrinski pobijedio Ogulin 14:10, a
djevojčice super mini rukometa godište 2008. i mlađe osvojile su izvrsno 3. mjesto. U susretu za 3. mjesto Zrinski je pobijedio Gospić 5:2.

Sportska direktorica Ljubica Vrbančić: ‘Sjajan vikend za ŽRK Zrinski. Ena Car se s juniorskom reprezentacijom plasirala na Svjetsko prvenstvo. Godište djevojčica A 2004/2005 su se pobjedom nad ŽRK Bjelovarom plasirale na završnicu u Umag.

Uspjeh su zaokružile najmlađe osvajanjem zlata 2007. godište na 6. međunarudnom turniru u Čavlima kraj Rijeke te broncu 2008. i mlađe. Čestitke od srca svima.

A sad se vraćamo prvoligaškim susretima. Već u četvrtak nam dolazi ekipa Umaga na odigravanje 13. zaostalog kola 1. HRL. Pozivamo navijače za koje smo opet osigurali vrijedne nagrade da nas dođu podržati s tribina.’

SUPER MINI RUKOMET (2008. g. i mlađe)

Na ovom turniru sudjelovalo je 16 ekipa u 4 skupine. Nastupile: Ivana Jalušić, Kristina Goričanec, Tena i Ela Blagus, Tena Šimič, Zoja Kraljić, Tara Marciuš, Marta Doležaj, Nela Vrban, Hana Pintarić, Josipa Jarni, Simona Rubin. Nedostajale su bolesna Lucija Žibek i ozlijeđena Nera Cigrovski te zbog obiteljskih obaveza Rahela Varga. U najbolju ekipu turnira izabrana je Simona Rubin koja je za prikazanu igru nagrađena od organizatora peharom.

Rezultati u skupini F: Zrinski – Gospić 8:6, Zrinski – Primorska škola rukometa 7:5, Zrinski – Jamnica 4:4
1 finale Zrinski – Liburnija Matulji 9:4
1 finale Zrinski – Vinodol 4:14
za 3. mjesto, Zrinski – Gospić 5:2



MINI RUKOMET (2007. g.)

U ovom godištu sudjelovalo je 8 ekipa u 2 skupine. Nastupile: Laura Golubić, Ana Žuti, Nika Marciuš, Mia Hanžeković, Gabrijela i Viktorija Novak. Nedostajala je ozlijeđena Hana Vidović. U najbolju ekipu turnira izabrane su blizanke Gabrijela i Viktorija Novak te su za prikazanu igru nagrađene od organizatora peharom.

Rezultati u skupini B: Zrinski – Trnina 10:8, Zrinski – Mali Lošinj 12:3, Zrinski – Jamnica Pisarovina 10:8
1 finale Zrinski – Vučići 13:9
finale Zrinski – Ogulin 14:10

Osvojene su zlatne medalje, veliki pehar za prvo mjesto i torta koja im je dobro došla na kraju, nakon odigranih utakmica. Voditeljice i trenerice za obje ekipe su Ljubica Vrbančić i Ivona Vugrinec.

Svaka pohvala našim navijačima – roditeljima i sponzoru tvrtki Tegra koja je i ovaj put u suradnji s Vectum Autobusima iz Preloga osigurala prijevoz u Čavle. Ovaj turnir je prošao u druženju s ŽRK Rugvica čija je ekipa osvojila drugo mjesto (2008.g.). Iz Zrinskog zahvljuju organizatoru RK Čavle na uspješno organiziranom turniru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije