NOGOMET Puno odgođenih susreta zbog vode, uvjerljivo Međimurje

>> NOGOMET Puno odgođenih susreta zbog vode, uvjerljivo Međimurje

Otopljeni snijeg i kiša uzrokovali su probleme i odgađanje mnogih nogometnih susreta. Od 15:00 sati na stadionu Mladosti u 3. HNL istok Međimurje je započelo susret protiv Bjelovara. Golom Munivrane Čakovčani su poveli 1:0 od 51. minute. Do kraja susreta golovima Antonovića, Marciuša i Ptičeka uvjerljivo slavlje Čakovčana 4:0.

U 1. HNL za žene poraz nogometašica Trnave u Goričanu od Rijeke 1:2. Gošće su rano povele, Videc iz kaznenog udarca izjednačila u 8. minuti na 1:1. Do kraja prvog dijela još jedna gol Riječanki za 1:2. U nastavku nema golova i bodovi putuju u Rijeku.

Utakmica 16. kola 4. NL ČK-VŽ Zelengaj – Nedelišće odgođena je zbog obilne kiše i vodom natopljenog igrališta u Kućanu Donjem. Susret se trebao odigrati u subotu (17. ožujka) u 15:30 sati, a obavijest o novom terminu odigravanja utakmice objavit ćemo naknadno.

Susret Slobode Slakovec i Jalžabeta najavljivali smo za subotu, no susret je za sada odgođen za nedjelju i ovisi o vremenskim uvjetima. I iz Murskog Središća su nam javili da je susret Rudara i Pušćina odgođen te da će se znati u nedjelju u podne hoće li se igrati u nedjelju.

U Svetom Martinu se jedino igralo gdje je Polet domaćin Novom Marofu. Vode je bilo na nekim dijelovima terena. Poluvrijeme je bilo 4:0. Na kraju su poletovci dobili susret s uvjerljivih 6:0. Tomislav Medved je postignuo hat – trick golovima u 8, 15. i 19. minuti, a po jedan gol postignuli su Goričanec u 27. minuti, Čurin u 67. minuti i Barat u 81. minuti. Kod domaćina Karlovčec je dobio crveni karton u 79. minuti, a kod gostiju Turković u 14. minuti.

Polet (P) – Mladost (SM)


U 1. ŽNL Dinamo (P) – Omladinac (NSR) 0:0 i Polet (P) – Mladost (SM) 2:0 golovima Miše Palfija u 10. i 18. minuti, dok je odgođen susret Hodošana i Jedinstva (GM).

Hajduk Štrukovec – Hajduk Brezje


U 2. ŽNL skupina B odgođen je susret Donjeg Koncovčaka i Trnovca, dok po vrlo teškom terenu u Štrukovcu u srazu domaćeg Hajduka i imenjaka iz Brezja golova nije bilo .

1. HNL ŽENE: Trnava Goričan – Rijeka 1:2, u nedjelju u 13:30 sati Viktorija – Katarina Zrinski.

3. HNL ISTOK: Međimurje – Bjelovar 4:0.

4. HNL SKUPINA ČAKOVEC – VARAŽDIN: subota Polet (SMnM) – Novi Marof 6:0, Zelengaj – Nedelišće ODGOĐENO, Rudar – Pušćine ODGOĐENO, nedjelja 10:00 sati Sloga (Čakovec) – Nedeljanec, 15:30 sati Sloboda (Slakovec) – Jalžabet, Međimurec – Podravina, Bednja – Dinamo (Domašinec) i Plitvica (Gojanec) – Mladost Komet.

1. ŽNL: subota Dinamo (Palovec) – Omladinac (NSR) 0:0, Polet (Pribislavec) – Mladost (Sveta Marija) 2:0, Hodošan – Jedinstvo (G. Mihaljevec) ODGOĐENO, nedjelja u 15:30 sati Graničar (Kotoriba) – BSK, Sokol – Centrometal, Galeb – Naprijed, Sloga (Štrigova) – Spartak, Trnava – Podturen.

2. ŽNL SKUPINA A: nedjelja u 15:30 sati Croatia – Omladinac (Držimurec Strelec), Dubravčan – Mladost (Ivanovec), Budućnost (Miklavec) – Vidovčan, Jedinstvo (NSD) – Mladost (Dekanovec), Radnički – Drava (Kuršanec), Budućnost (Podbrest) – Borac PMP, Jadran – ČSK. Kraljevčan 38 je slobodan.

2. ŽNL SKUPINA B: Hajduk (Štrukovec) – Hajduk (Brezje) 0:0, Donji Koncovčak – Trnovec ODGOĐENO, nedjelja u 15:30 sati Zasadbreg 77 – Bratstvo (Savska Ves), Pobjeda – Venera PMP, Strahoninec – Plavi (Peklenica), Mura – Omladinac (Mačkovec), Bratstvo (Jurovec) – Šenkovec, Mali Mihaljevec – Sloboda (Mihovljan).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije