NK POLET (SMNM) Mini pripreme u Delnicama

Seniorska momčad Nogometnog kluba Polet Sveti Martin na Muri i stručni stožer vratili su s iz trodnevnih mini priprema koje su se održale u Delnicama, a utakmica je odigrana u Čavlama. Seniori nogometnog kluba Polet odradili su jednu pripremnu utakmicu i odradili jedan trening.



U petak ujutro seniorska momčad Poleta s trenerom Stevicom Žgancem i vodstvom kluba (predsjednik Miroslav Novinščak, sportski direktor Zoran Šardi, tajnik Mihael Breznik, domar Jože Kirec, fizioterapeut Dragutin Kralj, predsjednik ŠN Sveti Martin Tomislav Gradiček, Stanko Perčić i Tomislav Kralj) krenula je na trodnevne mini pripreme u Delnice.



Nakon smještaja igrača i vodstva u hotelu Risnjak u Delnicama i ručka, igrači i vodstvo trebali su krenuti prema Opatiji gdje je bila dogovorena pripremna utakmica s NK Opatija, ali ona je na žalost zbog loših vremenskih uvjeta odgođena. Umjesto utakmice igrači i vodstvo kluba prošetali su snijegom okovanim Delnicama, a u popodnevnim satima odrađeni je kondicijski trening umjesto utakmice.



U subotu u 15:00 sati na stadionu Mavrinci odigrana je utakmica između NK Grobničan i NK Polet koju je pobijedio domaćina 3:2. Strijelci za NK Polet bili su Tomislav Medved i Mihajel Karlovčec. Nakon prijateljske utakmice počašćeni su večerom u njihovom restoranu, a nakon druženja u večernjim satima cijela momčad i vodstvo odazvala se pozivu Ahmada i Anasa Sharbinija u njihov lokal u kojem su bili odlično počašćeni.



U nedjelju su u planu imali posjetiti utakmicu 1. HNL između HNK Rijeka i GNK Dinamo za koju su imali osigurane besplatne ulaznice. Nakon prošlogodišnjeg posjeta stadionu Rujevica dogovoreno je da cijela momčad i vodstvo kluba kao gosti HNK Rijeke posjeti jednu od utakmica na stadionu Rujevica. Nakon ulaska na stadion, pola sata pred početak derbi utakmice 1. HNL na žalost utakmica je odgođena zbog vremenskih uvjeta, ali u planu je posjeta u nekom drugom terminu.



Trodnevne mini pripreme u Delnicama odličan su poticaj za igrače i vodstvo kluba kako bi nadolazeći proljetni dio prvenstva odradili čim bolje i pokušali napasti vrh 4. NL ČK-VŽ. Ovim putem zahvaljuju ljubaznom osoblju u hotelu Risnjak u Delnicama te sportskim prijateljima, NK Grobničan, na čelu s predsjednikom Igorom Čargonjom na gostoprimstvu i načinu na koji su naši igrači i vodstvo bili ugošćeni. Već je dogovorena daljnja suradnja dvaju klubova, oni će biti gosti u srpnju na Turniru prijateljstva, a poletovci njihovi gosti sljedeće godine, donosi portal NK Polet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije