STOLNI TENIS Hana Zadravec jednom pobjedom do pokala u Krapini

U subotu i nedjelju je u Krapini odigrano Međunarodno otvoreno prvenstvo grada za mlađe kategorije 8. Memorijal Ivice Švaljeka na kojemu je nastupalo i trinaestoro igrača i igračica iz međimurskih klubova.

Od naših je najbolje prošla članica Mihovljana Hana Zadravec, koja je osvojila pokal za treće mjesto u kategoriji juniorki. I to nikad lakše, jer je do postolja i nagrade došla samo s jednom pobjedom i to protiv Ane Novak iz Putjana u kvalifikacijskoj skupini, ali je zbog tek sedam natjecateljica odmah ušla u polufinale, gdje je s 3:1 izgubila od Kiare Šegule iz Ptuja.

Solidni su, plasmanima u četvrtfinala bili Matija Strbat iz MSTC Čakovca u kategoriji mlađih kadeta i Marta Novak iz Putjana među mlađim kadetkinjama, gdje su izgubili od Luke Kramarića iz Zaboka, odnosno Marle Vidaković iz osječkoga Vodovoda. Kolo prije, u osmini finala, od natjecanja su se oprostili Putjančani Matija Volf u kategoriji najmlađih kadeta i Franka Mesarić najmlađih kadetkinja, Mihovljančani Denis Toplek među mlađim kadetima te Noa Vresk u kategorijama kadeta i juniora.

Svi ostali naši natjecatelji nisu prošli kvalifikacijske skupine pa je Antonio Bodalec iz Mihovljana bio treći u skupini kategorije kadeta, Dominik Toplek, također iz Mihovljana, najslabiji u krugu s još dvojicom igrača s istim skorom, treći, a njegovi klupski kolege Karlo Tkalčec i Filip Vinković četvrti u kategoriji juniora.

Svoj prvi veći turnir odigrala je talentirana Nela Kovačić iz Kos-Kotoribe i očito bila previše impresionirana i ambijentom i iskusnijim protivnicama, zbog čega nije pokazala sve što zna i s tri poraza osvojila četvrto mjesto u svojoj skupini najmlađih kadetkinja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije