RUKOMETAŠI Čakovca bolji od Trnovca

Nastavak pobjedničkog niza domaćina. Rukometaši Čakovca pobijedili su Trnovec 37:34 (20:17). Od početka je domaćin rezultatski imao osiguranu pobjedu, odnosno nisu gosti poveli ni jednom u susretu, no potrebno je spomenuti da se ni u jednom trenutku nisu predavali, a dojam je bio da je domaćin igrao koliko je trebao.

Bila je ovo sedma pobjeda Čakovčana u nizu, a u subotu, 3. ožujka s početkom u 16:30 sati slijedi gostovanje u Nedelišću.

Za MRK Čakovec nastupali su: vratari Marciuš, Horvat i Kovačević i igrači Škrobar (1), Srnec (3), Petek (8), Tkalčec (3), Horvatić (6), Gradišćaj (2), Dvanajščak (3), Sklepić (3), Korent, Radiković, Herman (10), Hozjan i Čapalija.

Ovom prilikom čestitaju Tiboru Tkalčecu koji je po prvi puta postao otac maloj djevojčici Muri.



III. HRL Sjever MRK Čakovec 2 – RK Koprivnica Hangar 23:24 (11:12)

Bila je ovo dobra partija druge ekipe protiv jedine do sada neporažene momčadi prvenstva s ambicijom za drugu ligu. Odlično se držao mladi sastav domaćina cijelu utakmicu s favoriziranim gostima, vodili su i dva razlike pred kraj prvog poluvremena, ali nisu uspjeli zadržati vodstvo i gosti odlaze s golom razlike na poluvrijeme.

U drugom dijelu vodili su gosti veći dio susreta, no uporni domaćini vratili su se u susret te imali i vodstvo jedan razlike nekoliko minuta do kraja, no nisu izdržali i primili su gol u zadnjim sekundama utakmice za minimalnu pobjedu gostiju.



Bilo je dosta tehničkih grešaka i promašenih zicera, a što je jednostavno nedopustivo u utakmici s ovakvim protivnicima.

Za MRK Čakovec 2 igrali su: vratari Hajdarović, Hamer i Vurušić te igrači Hozjan (1), Srebrenjak, Mihalic (2), Škoro, Vaser (1), Lukman (3), Želežnjak, David, Ninić, Čapalija (9), Bašek, Horvat (6), Kos (1).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije