KAŠTELANKE uvjerljive u Štrigovi

U dvorani OŠ Štrigova odigrana je utakmica 14. kola 2. A odbojkaške lige centar između OK Štigova i ŽOK Kaštel Pribislavec
Međimurski derbi donio je sigurnu pobjeda Kaštelanki 3:0. Cijeli susret protekao je u odličnoj igri Kaštelanki i u prvom setu od početka Kaštelanke su vodile cijeli set te osvajaju 25:19.

Drugi set domaće igračice dobro otvaraju i vode 0:4 i 2:8, ali Kaštelanke do tehničkog time auta uz odličan servis okreću i vode 12:10 i do kraja seta ne ispuštaju prednost i osvajaju set 25:18. I treći set je rutinski pripao Kaštelankama 25:15.



Susret je protekao u velikoj podršci navijača ŽOK Kaštela, ali i domaćih navijača. Kaštelanke su osvojile prvo mjesto u 2. A nacionalnoj odbojkaškoj ligi centar – skupina sjever s 38 bodova s trinaest pobjeda i samo jednim porazom uz set razliku 41:8. Ovaj rezultat je plod odličnog rada trenera Marka Obadića s igračicama te Upravnog odbora.

U drugom dijelu Kaštelanke će se natjecati u ligi za prvaka u 2. A nacionalnoj odbojkaškoj ligi centar s ekipama OK Medveščak,OK Dinamo II i OK Petrinja.

ŽOK Štrigova: Paula Pufer, Elena Stanković, Josipa Krumpić, Lea Heric, Anđelina Kraljić, Leonarda Zadravec, Tiara Žibek, Magdalena Žižek, Petra Posedi, Monika Lovrek, Ana Stanković, Marina Puh. Trener Siniša Stanković.
ŽOK Kaštel: Dijana Šestan, Mailinda Vnuk, Tija Budiša, Matea Knezić,Ljerka Herman,Inka Varga, Ema Frančić, Iva Bulović, Darina Ivačić, Mirna Kamenić. Trener Marko Obadić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije