TROFEJ SJEVER NŠ Međimurje – Čakovec osvojila drugo mjesto

Ove godine je instruktor Regije Sjever Sergej Milivojević započeo s novim načinom natjecanja između najboljih nogometnih škola u regiji. Okupio je osam najboljih škola i u tri dva tjedna te škole odigrale su liga sustav natjecanje da bi se dobile četiri najbolje škole koje su se ovog vikenda natjecale za Trofej Sjever u Koprivnici. Nakon prva dva tjedna očekivano su u top četiri ušle NK Bjelovar, NK Slaven Belupo, NK Varteks i naša ekipa NŠ Međimurje – Čakovec.

U vrlo izjednačenom turniru četiri momčadi trofej sjever odnijela je ekipa NK Slaven Belupo. dok je naša ekipa osvojila 2. mjesto. Treći je bio NK Bjelovar, a četvrti NK Varteks. Ove godine nastupili su dječaci rođeni 2006. godine, dok će slijedeće zime nastupiti dječaci rođeni 2007. godine. Na turniru su nastupali još Akademija NO LIMIT, NK Mladost Ždralovi, NK Varaždin i NK Križevci.

Kroz tri tjedna za NŠ Međimurje-Čakovec nastupali su: Vito Hozjan, Sven Lesjak, Nino Blagović, Roko Domjanić, Niko Farkaš, Fran Ivaci, Borna Sabolčec, Filip Čalopek, Luka Rodek i Jakov Štampar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije