ZAJEDNICA SPORTOVA Pripreme za proglašenje najsportaša

Zajednica sportskih saveza i udruga Međimurske županije održala je desetu sjednicu Izvršnog odbora. Proglašenje najsportaša previđa se za utorak 27. veljače, a odluku o najsportašima donijet će 11 članova IO-a Zajednice sportova i sedmero sportskih novinara Sekcije sportskih novinara Međimurja.

Najviša županijska sportska priznanja za životno djelo Franjo Punčec za 2017. godinu dobit će posmrtno Željko Golik (rukomet) i Ivan Vabec (odbojka). Godišnja priznanja primit će Robert Mikac (stolni tenis), Marijan Horvat (atletika), Dragutin Filipašić (sportski ribolov), Anica Varga (sportska rekreacija) i Darko Posavec (odbojka).

Priznanje za iznimne rezultate primit će Nino Baša i Lucija Lesjak. Nagradu za Fair – play potez na inicijativu Sekcije sportskih novinara Međimurja primit će Dragan Maloševec iz Osijeka koji je odustao od utrke polumaratona u Fužinama i pomogao u oživljavanju međimurskog atletičara Stjepana Koraja.

Posebna priznanja pripremljena su i za perspektivne sportaše: Marko Sambolec (gimnastika), Noa Levak i Lucija Vidović (tenis), Marta Novak (stolni tenis), Anja Balent i Jana Vnuk (rukomet), Marta Novak i Lovro Žbulj (atletika) i Sven Strahija i Ema Marčec (karate).

Određeni su nosioci kvalitete pojedinih sportova u seniorskoj i kategoriji mladih za ovu godinu: nogomet NK Međimurje Čakovec (seniori) i Nogometna škola Međimurje Čakovec (mladi), ŽNK Trnava Goričan (žene), rukomet ŽRK Zrinski Čakovec (seniori i mladi), košarka KK Međimurje Čakovec (seniori) i KK Čakovec (mladi), odbojka OK Centrometal Črečan (seniori i mladi), gimnastika GK Marijan Zadravec Macan Čakovec (seniori i mladi), plivanje Čakovečki plivački klub (seniori i mladi), atletika AK Međimurje Čakovec seniori i mladi), tenisTK Franjo Punčec Čakovec (seniori i mladi), stolni tenis STK Hodošan (seniori) i STK Mihovljan (mladi), kuglanje KK Željezničar Čakovec (seniori i mladi), badminton BK Međimurje Čakovec (seniori i mladi), streličarstvo SK Katarina Zrinski Čakovec (seniori i mladi), streljaštvo SK Zelenbor Brezje (seniori i mladi), borilački sportovi KK Međimurje (seniori) i KK Globus (mladi), šah ŠK Stridon Štrigova (seniori) i ŠK Sloboda Mihovljan (mladi), sportski ribolov SRD Glavatica Prelog (seniori) i SRD Klen Sveta Marija (mladi).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije