STOLNI TENIS U petak u Donjem Kraljevcu vrhunski stolnoteniski spektakl

Nakon što su svojevremeno bili organizatori utakmice muških reprezentacija Hrvatske i Španjolske Stolnoteniski klub Hodošan i Općina Donji Kraljevec ljubitelje stolnoga tenisa nagrađuju novim spektaklom. U petak od 18.00 sati u dvorani Osnovne škole Donji Kraljevec odigrat će se uzvrat četvrtfinala Lige prvaka za žene između hrvatskih prvakinja, igračica zagrebačkoga Dra. Časla i francuskoga Lillea, 2016. godine pobjednika ETTU Kupa.

Za našu ekipu, koja je već pobijedila u prvoj utakmici u Francuskoj pa je zbog toga i u ovoj favorit, nastupat će 15. igračica svijeta Li Jie, 17. na svijetu Doo Hoi Kem, 36. na svjetskoj rang listi Yu Fun i bivša reprezentativka Kine Zhou Xintong. Njihove protivnice pak će igrati u sastavu Xiao Maria, Le Lanic i nedavna pobjednica TOP-16 Europe Bernardette Szocs.

Gledatelji će na ovoj utakmici moći uživati u najvišoj razini stolnoga tenisa, a ulaz u dvoranu je slobodan. Sve dodatne informacije mogu se dobiti od Josipa Markatija na broj mobitela 098/241-310.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije