SPORTSKI VIKEND Centrometal s Medicinarom, Radost protiv Jelše

U susretu Prve hrvatske rukometne lige za žene Zrinski gostuje kod Pitomače u subotu u 18:00 sati. U 15. kolu 2. lige kod rukometaša Prelog dočekuje Nedelišće, a Čakovec je domaćin Ludbregu.

Druga faza natjecanja odbojkaške Superlige započinje ovog vikenda. U njoj će Centrometal igrati dvokružnim bod sustavom protiv Kitro Varaždina, Siska i zagrebačkog Medicinara. Prvu utakmicu Centrometal igra kod kuće u subotu protiv Medicinara, početak utakmice je u 18:00 sati. U 2. ligi kod odbojkašica u subotu u 17:00 sati Štrigova gostuje kod Kitro Varaždina II, a Kaštel i Nedelišće Elting igraju u nedjelju u 18:00 sati.

U 1. B kuglačkoj ligi čakovečki Željezničar je gost lideru Medveščaku 1958.

U ženskoj međunarodnoj košarkaškoj Extra ligi Radost Čakovec dočekuje Jelšu Šmarje u subotu u 16:30 sati u dvorani OŠ Ivanovec. U 2. ML sjever Međimurje gostuje kod Virovitice u subotu u 20:30 sati.

U 13. kolu stolnoteniske Superlige Hodošan u subotu od 11:00 sati gostuje kod Aquaestila.

Badmintonski klub Međimurje Čakovec je organizator i domaćin pojedinačnog Prvenstva Hrvatske 2018 za veterane koje će se održati u dvorani II. OŠ Čakovec u subotu od 9:00 do 19:00 sati mečevima razigravanja te polufinalnim i finalnim mečevima u svim konkurencijama. Svečano otvaranje je u 9:25 sati. Na natjecanju će nastupiti oko 30 najboljih veterana i veteranki iz cijele Hrvatske u konkurenciji +35, +45 i +55 pojedinaca, muških, ženskih i mješovitih parova, a među njima naša veteranska ekipa koja će se boriti za osvajanje medalja.

Šahovski savez Međimurja organizira Kup natjecanje Međimurske županije za 2018. godinu za klubove s područja naše županije. Igra se ekipni švicarski sustav u šest kola na četiri ploče. Prvo kolo odigrat će se u Podturnu u kavani Cobra u nedjelju od 10:00 sati.

U subotu s početkom u 10:00 sati održat će se još jedna nova utrka, koja će biti posvećena djelatniku PUM-a Čakovec Željku Murku, tragično preminulom u policijskoj akciji prije točno 15 godina. Utrka će se održati u organizaciji Policijske uprave međimurske, policijske udruga IPA Međimurje i Udruge hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata – Čakovec, sa startom kod objekta UHVIDR-e, kod jezera na Dravi u Gornjem Kuršancu. Trčat će se u dvije kategorije, onoj u kojoj će se za odličja boriti zajedno policajci, vojnici i vatrogasci, dakle svi oni koji brinu o sigurnosti građana Hrvatske te u drugoj u kojoj će nastupiti građani.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije