POTEPUH Studenti u Međimurju besplatno na sportske utakmice

Međimurska studentska mreža ‘Potepuh’ predstavila je svoj prvi projekt u 2018. godini. Iz Potepuha poručuju: ‘Nakon nekoliko tjedana intenzivnih pregovora uspjeli smo dogovoriti jednu vrlo važnu stvar za sve studente koji studiraju u Međimurskoj županiji, naime u tekućoj godini moće će posjetiti utakmice NK Međimurja, ŽRK Zrinski, MRK Čakovec te ŽKK Radost potpuno besplatno sa studentskim iskaznicama.

Cilj ovoga projekta je omogućiti studentima da svoje slobodno vrijeme kvalitetno provedu u druženju s vršnjacima izvan svojih stanova te kako bi što bolje upoznali Međimurje i međimurske sportske klubove. Također, jedan od ciljeva jest i da podignemo gledanost naših klubova koji dobro kotiraju u svojim ligama. Besplatan ulaz za studente spojit će te dvije stvari te se nadamo što većem oda zivu kroz sezonu.’

NK Međimurje Čakovec – nastupa u 3. HNL Istok te se bore za mjesto u 2. HNL. Domaće utakmice igraju na stadionu SRC Mladost u subotu u poslijepodnevnim satima. Ako želite pratiti kvalitetan nogomet, ovo je definitivno mjesto za sve ljubitelje, posjetitelje i navijače najboljeg međimurskog nogomentog kluba. Klub vjerno prate i navijači “Anđeli”.

FACEBOOK STRANICA: https://www.facebook.com/nkmedjimurje/

ŽRK Zrinski Čakovec – klub koji slavi 10 godina postojanja dobio je priznanje za najbolju žensku ekipu grada Čakovca 2017. godine te odlično igra u prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi. Svoje utakmice igraju subotom od 19:00 sati. Sljedeća utakmica je 03.02.2018. protiv ŽRK Umag te se svi navijači pozivaju da naprave vrhunsku atmosferu koja će voditi mlade čakovčanke do još jedne pobjede i do vrha tablice. Svoje utakmice igraju u dvorani Graditeljske škole. Cure su aktivne i na instagram profilu: https://www.instagram.com/zrk_zrinski_cakovec

FACEBOOK STRANICA: https://www.facebook.com/zrk.zrinski.cakovec/

MRK Čakovec – jedini muški rukometni klub na području grada Čakovca koji okuplja brojne članove, od najmlađih do seniora. Trenutno igraju u 2. HRL sjever te zauzimaju šesto mjesto. Igraju s dosta mladom ekipom te se njihov pravi iskorak tek isčekuje. Svoje utakmice igraju u dvorani Graditeljske škole te u dvorani Aton u Nedelišću.

FACEBOOK STRANICA: https://www.facebook.com/mrk.cakovec/

ŽKK Radost Čakovec – jedini je ženski košarkaški klub na području Međimurske županije. Pod tim imenom djeluje od travnja 2010. godine kada se ženski dio kluba izdvojio iz KK “MLADOST” Ivanovec. Trenutno u klubu trenira i igra oko 50 – tak djevojčica, pretkadetkinja, kadetkinja, juniorki i seniorki. ŽKK “Radost” natječe se u Ženskoj Extra ligi, to je međunarodna liga u kojoj sudjeluje većina klubova iz Slovenije, a Hrvatsku predstavlja naš klub te susjedni iz Varaždina. Cilj i misija kluba planiranje je rada i razvitka ženske košarke, organiziranje i provođenje redovitih sustavnih treninga članica radi pripreme za natjecanja i sudjelovanja na športskim natjecanjima.

FACEBOOK STRANICA: https://www.facebook.com/%C5%BDKK-RADOST-%C4%8CAKOVEC-254298861278337/

Pozivaju i ostale klubove koji se žele priključiti ovoj inicijativi da im se jave na e-mail info@potepuh.hr kako bi bili dio projekta “Sport studentima”.

– Svim studentima poručujemo da prate ove Facebook stranice te da se priključe podršci čakovečkim klubovima u raznim sportskim natjecanjima. Uskoro ćemo organizirati i jedan veliki sportski turnir namijenjen studentima stoga svakako i nadalje pratite Međimursku studentsku mrežu “Potepuh” – poručuju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije