SPORTSKI NOVINARI Nagrada za medijsku promociju sporta

Sekcija sportskih novinara Međimurja održala je u NGC Aton u Nedelišću sjednicu Skupštine. Na sjednici je prihvaćeno izvješće predsjednika Tomice Jakopca za 2017., najavljeni planovi za 2018. te prihvaćena ideja o upućivanju prijedloga Zajednici sportskih udruga i saveza Međimurske županije o dodjeljivanju nagrade za medijsku promociju sport u sklopu svečanosti proglašenja Najsportaša Međimurja.

Raspravljalo se i o članstvu i članarinama. Dogovoreno je da i ove godine članovi uplate 50 kuna u fond uzajamne pomoći. Skupština Sekcije odlučila je kako će se članovima Sekcije smatrati svi koji su na popisu od prvog dana tako dugo dok ne izraze želju za brisanjem iz članstva.

Nakon sjednice, članovi su se zadržali na druženju čiji pokrovitelj je bio GK Marijan Zadravec Macan i Aton d.o.o. kojima se još jednom zahvaljuju na prigodnoj večeri i srdačnosti. U tom neformalnom dijelu, dogovoreno je kako će Sekcija imati još jedno opuštajuće druženje kroz 3-4 mjeseca na lokaciji u Gornjem Međimurju.

Sukladno najavljenom i obećanom Međimurska županija osigurala je šest karata za utakmice Europskog prvenstva u rukometu u Varaždinu koje su dobili članovi koji su podmirili članarinu i prvi se javili na upit o odlasku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije