STOLNI TENIS Juniori MSTC Čakovca izborili prvenstvo Hrvatske

U Mihovljanu je u nedjelju odigran kvalifikacijski turnir juniora za plasman na ekipno prvenstvo Hrvatske, koje će se od 25. do 27. svibnja igrati u Osijeku. Nastupale su četiri ekipe iz Regije Sjeverna Hrvatska, koje su međusobno bod sustavom odigrale turnir, čiji je organizator bio Stolnoteniski klub MSTC Čakovec.

Prvo mjesto očekivano su sa sve tri pobjede osvojili juniori kluba organizatora u čijem su sastavu igrali Stjepan Škoda, Filip Godina, Marko Lovrek i Davor Kučević, a s dvije pobjede i porazom od Čakovčana, na drugom su mjestu završili igrači Mihovljana. Treće i četvrto mjesto pripalo je ekipama iz Varaždinske županije, varaždinskom STARR-u i Sračincu u čijem su međusobnom susretu uspješniji bili Varaždinci.

U nedjelju su trebale biti odigrane i regionalne kvalifikcije u kategorijama juniorki, za koje su prijavljene igračice Varaždina i STARR-a te mlađih kadeta s prijavljenim igračima Varaždina i MGK Drave iz Žabnika, ali su one odgođene zbog bolesti igrača i igračica pa će se odigrati naknadno.

Nažalost, kvalifikacije u kategoriji mlađih kadetkinja između Koprivnice i STARR-a se neće odigrati, jer Varaždinke u dogovorenom terminu nisu stigle na odigravanje utakmice, a vodstvo Koprivničanki nije pristalo na novi termin pa će na prvenstvo Hrvatske izravno mlađe kadetkinje Koprivnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije