NK POLET (SMNM) Planirano 28 treninga i šest pripremnih utakmica

U ponedjeljak 15. siječnja počele su zimske pripreme za nadolazeći proljetni dio prvenstva u Nogometnom klubu Polet Sveti Martin na Muri. Predviđeno je da se do prvog prvenstvenog kola odradi oko 28 treninga, što u teretani što na vanjskim terenima te odigra šest pripremnih prijateljskih utakmica. Trodnevne pripreme od 23.2. do 25.2. odradit će se u Delnicama i u okolici Rijeke kamo putuju svi igrači seniorske momčadi i cjelokupni stručni stožer.

Raspored prijateljskih utakmica donosimo u nastavku:
subota, 27.01.2018., 15:00 h, Sveti Martin na Muri: trening utakmica ???
subota, 03.02.2018., 14:00 h, Gnas (AUT): FC St.Anna am Aigen – NK Polet
subota,10.02.2018., 14:00 h, Polana: NK Polana (SLO) – NK Polet
subota, 17.02.2018., 14:00 h, Sveti Martin na Muri: NK Polet – FC Union Prambackirchen (AUT)
petak, 23.02.2018., 15:00 h, Bakar: NK Borac – NK Polet
subota, 24.02.2018., 15:00 h Čavle: HNK Grobničan – NK Polet
subota, 03.03.2018., 15:00 h, Sveti Martin na Muri: NK Polet – NK Novi Marof (16. kolo 4.NL ČK-VŽ)

U slučaju bilo kakvih promjena vezanih uz mjesto ili vrijeme odigravanja pripremnih prijateljskih utakmica obavijestit će vas putem web stranice (vrijeme i mjesto odigravanja utakmica odredit će se prema vremenskim uvjetima). Prvo proljetno prvenstveno kolo na rasporedu je u subotu 3. ožujka kada naša momčad na domaćem terenu igra protiv NK Novi Marof.

Što se tiče igračke križaljke ona je više – manje nepromijenjena u odnosu na jesen. Iz kluba je otišao Evald Vinko (u NK Hotiza Slovenija), dok je Nenad Radiković zatražio odmor od nogometa zbog privatnih i poslovnih obaveza. Mladom veznom igraču Evaldu Vinku žele puno sreće u nastavku nogometne karijere, dok se ovom prilikom u ime Nogometnog kluba Polet zahvaljuju Nenadu Radikoviću na svim golovima i asistencijama, nogometnim potezima i na trudu koji je ostavio na terenu u proteklim sezonama i nadaju se da će mu nedostajati crveni dres i da će se ubrzo vratiti natrag na nogometne terene.

Treninzima seniorske momčadi priključeno je i nekoliko perspektivnijih juniora, a treba posebno napomenuti da se na zeleni travnjak nakon duge i teške ozljede vraća napadač Damir Čurin. O eventualnim dolascima novih igrača i pojačanjima obavijestit će nas naknadno, trenutno se pregovara s jednim pojačanjem, ali o imenima za sad neće, dok se ne završi s pregovorima oko eventualnih dolazaka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije