NK VIDOVČAN Sumirana sportska godina – zadovoljni postignutim

Veliki broj zainteresiranih okupio se u klupskim prostorijama u subotu, 30. prosinca na godišnjoj izvještajnoj skupštini NK Vidovčan Donji Vidovec.

Predsjednik kluba Nikola Friščić koji je tu dužnost preuzeo tokom ljeta, za 2017. godinu je rekao da je to bila godina financijske konsolidacije koja je u cijelosti uspjela. Iz financijskog izvješća blagajnika Zorana Matulina I vidljivo je kako je kroz klupsku blagajnu ove godine prošlo 309.000 kuna i da je klub godinu završio u financijskom plusu od 16.000 kuna.

Friščić je rekao kako za takvo financijsko stanje zahvaljuje složnoj upravi, odnosno transparentnosti u radu. Izrazio je zadovoljstvo i natjecateljskim rezultatima svih natjecateljskih kategorija.

Iz izvješća seniorskog trenera Nikole Pišpeka, koji je pred kraj polusezone naslijedio Roberta Katanca, vidljivo je kakao su seniori na kraju polusezone u 2. ŽNL – Skupina A zauzeli peto mjesto s 26 osvojenih bodova, pet manje iza četvrte Croatie iz Orehovice.

Dodao je kako je stav klupske uprave da u novu polusezonu momčad uđe s pomlađenim igračkim kadrom, a moglo se čuti kako će na mladom treneru biti veliki zadatak jer momčad u nastavak prvenstva ulazi s priličnim ambicijama.

Ivan Vidović, trener uzrasta U-14 je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima na kraju minulog prvenstva, a i na kraju ove polusezone. Veliki je dobitak što je iz te generacije čak jedanaest igrača ušlo u sastav juniora. Govoreći o rezultatima veterana, Vidović je istaknuo njihovu postojanost jer su na kraju lanjske polusezone bili doprvaci, isto kao i na kraju jesenskog dijela.

Kako dalje? Sportski ambiciozno, s poboljšanjem suradnje s mjesnim udrugama čiji su im predstavnici na skupštini obećali pomoć. Najavljen je novi projekt uz Dane općine Donji Vidovec koji će provesti s općinskim udrugama, a najavljen je veliki međunarodni veteranski turnir sa sudionicima iz Mađarske, Slovenije i Austrije.

Skupština je potvrdila razrješenje u klupskoj upravi, Brune Bočkaja, Dalibora Hujsa, Matije Šestaka i Zorana Matulina II. Umjesto njih u upravu su ušli Robert Dominić, Luka Škoda, Dorian Petrić i Nikola Pišpek.

Uz predstavnike mjesnih udruga, skupštinu je pozdravio i općinski načelnik Josip Matulin koji je posebno podržao suradnju s ostalim udrugama, a momčadima je zaželio ostvarenje što boljih rezultata na ponos Donjeg Vidovca. U svojstvu gosta pozdravljen je i zamjenik međimurskog župana Josip Grivec.

Na početku skupa okupljeni su minutom tihog stajanja odali dužno poštovanje prema klupskoj legendi Blažu Jakupaku koji je preminuo početkom godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije