JESENSKI PRVACI NK Kraljevčan 38 na putu prema novim uspjesima

Kako slijedeće godine Kraljevčan 38 Donji Kraljevec proslavlja 80-tu obljetnicu kluba cilj je da seniori na kraju sezone u 2.ŽNL – Skupina A osvoji naslov prvaka lige, te izbori plasman u 1.ŽNL što bi bio zasigurno svima najljepši poklon za rođendan.

Što se toga tiče na pravom je putu, došao je do pola puta jer su ove jeseni u tom rangu natjecanju bili najbolji. Odlično su igrali, ostvarili su 13 pobjeda, 1 susret su odigrali neriješeno i 1 su izgubili. Više nego zasluženo. Imaju 5 bodova prednosti pred svojim prvim pratiteljem.

Rezultat je to povratka u klub nekoliko kvalitetnih domaćih igrača, kao što su Vjekoslav i Silvestar Cvek i Martin Tisaj, došao je vrsni Dino Novak i još nekoliko mladih i kvalitetnih igrača.

Uz “starosjedioce”, golmana Ivana Majureca i Stanka Štefoka te niza mladih i nadarenih mladića to je bila dobitna formula za uspjeh. Uz trenera-igrača Silvestara Cveka, naslov jesenskog prvaka osvojili su: Ivan Majurec, Stanko Štefok, Martin Tisaj, Antonio Blažeka, Vjekoslav Cvek, Jan Zrna, Leon Vlahek, Dino Novak, Antonio Čekunec-Tompoš, David Hađikan, Nikola Balent,Nenad Pigac, Nikola Markan, Nikola Kolarić, Antun Vargec, David Šupljika, Petar Harmicar i Dino Markač.

Vrijedna uprava kluba brine se da organizacijski i logistički dio bude uvijek na zavidnom nivou, a čine je Mladen Blažeka -predsjednik, Vjekoslav Cvek -dopredsjednik, Damir Taradi -tajnik, Dubravko Miščin, Ivan Cvetko, Aleksandar Zdravković i Tomislav Hozjak.

Klub zahvaljuje svima koji ga na bilo koji način pomažu, Općini Donji Kraljevec, sponzorima te posebno navijačima koji ga bodre tokom utakmica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije