KAŠTELU derbi i prvo mjesto

Odigran je derbi 9. kola u 2. A odbojkaškoj ligi centar između dvije prvoplasirane ekipe i pobjeda je u Bjelovaru pripala Kaštelankama 3:0. Od početka prvog seta očekivano bio je neizvjesni susret što je i pokazano na terenu. Igrao se cijeli prvi set poen po poen, ali u završnici Kaštelanke sigurnije te osvajaju prvi set 25:22.



Drugi set domaće igračice krenule su bolje u set vodile 11:8, ali Kaštelanke odličnim servisima i dobrim napadima osiguravaju pobjedu i u drugom setu 25:17.

Treći set je bio neizvjestan samo na početku, a tada Kaštelanke stavljaju u višu brzinu te uz odličan prijem i puno dobrih servisa i poena odlaze na 12:4 i na kraju osvajaju 25:12.



Susret je protekao u velikoj podršci navijača obje ekipe, ali malobrojni navijači ŽOK Kaštela odnose bodove s vrućeg gostovanja. Poslije 9. kola Kaštelanke se nalaze na vodećoj poziciji s 23 boda uz osam pobjeda i samo jednim porazom te tako završavaju uspješnu godinu. Sljedeći susret u 10. kolu sljedeće godine ŽOK Kaštel igra s OK Kitro Varaždin.

ŽOK Bjelovar: Andričević Ivona, Bočnjak Josipa, Crkusnac Željka, Celić Doroteja, Lukačin Marijana, Skukan Karla, Jelić Dora, Dragašević Maja, Jurišić Klara, Štimac Ana Marija, Breškić Vanessa, Ušarević Ana Marija

ŽOK Kaštel: Dina Šestan, Dina Sabol, Matea Knezić, Inka Varga, Ema Frančić, Mailinda Vnuk, Mateja Posavec, Darina Ivačić, Tija Budiša, Mirna Kamenić. Trener Marko Obadić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije