STOLNI TENIS Dva srebra i dvije bronce naših nada u Varaždinu

U nedjelju je u Varaždinu Stolnoteniski klub STARR organizirao 3. Otvoreni regionalni turnir Hrvatskoga stolnoteniskog saveza za klince i klinceze te najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje te neslužbeno i turnir za kadete i kadetkinje. Na službenom turniru je nastupilo 13 igrača i 14 igračica, a neslužbenom 6 kadeta i 4 kadetkinje iz klubova Regije Sjeverna Hrvatska, od kojih i 11 iz naše županije.

Kao i na 2 prethodna turnira i na ovom su najbolji bili mladi iz MGK Drave Žabnik, koji su u službenim kategorijama osvojili sva 4 prva, a usto još 1 drugo i 5 trećih mjesta. Četiri odličja su osvojili i naši predstavnici i to 2 srebra – Matija Volf iz Putjana kod klinaca i njegova klupska kolegica Franka Mesarić među najmlađim kadetkinjama, a broncom su se okitili mladi članovi Kos-Kotoribe Nela Kovačić u kategoriji najmlađih kadetkinja i Mihael Hederić u kategoriji klinaca.



Treća mjesta, ali samo u kvalifikacijskim skupinama, su osvojili njegova sumještanka Hana Sović, u kategoriji klinceza, igračice Šenkovca Rebeka Varga i Hana Jurinec u kategoriji najmlađih kadetkinja te među najmlađim kadetima članovi Kos-Kotoribe Marko Knez i Dorian Pišpek i Putjančan Karlo Perčić.

U neslužbenoj kategoriji kadeta od mladih Međimuraca natjecao se samo Dino Sović iz Kos-Kotoribe, koji je osvojio šesto mjesto, a među kadetkinjama klubovi iz Međimurske županije nisu imali svoje predstavnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije