PORAZ Centrometala u Zagrebu

Na gostovanje kod najbolje hrvatske momčadi HAOK Mladosti Zagreb odbojkaši Centrometala otišli su bez Gotala, Palinkaša i Posavca. U ovoj utakmici treneri črečanske ekipe odlučili su šansu za igru dati igračima koji su manje nastupali ove sezone. Tako je početna postava bila Bogdanović,Vincek, Komosar, Juras, Kopačević, Karlo Novak i libero Kurteš.

Mladost je krenula snažno i povela 7:2. Nakon odličnih servisa Jurasa Međimurci su na svega poen zaostatka kod 8:7. No Zagrepčani potom igraju bolje i nakon 9:8 uzimaju pet uzastonih poena. Do kraja domaći dominiraju i s 25:16 uzimaju prvi set.

U drugom setu kod Međimuraca ulazi Ivan Novak. Opet je povela Mladost 6:2. No Centrometal igra dobro i preokreće rezultat u svoju korist od 11:9. Zadnju prednost Centrometal ima kod 13:12. Na 15:15 kod dvije sporne lopte suđene u korist Mladosti reagirali su Međimurci. To kao da im je odnijelo koncentraciju jer do kraja seta igra samo Mladost, završava opet 25:16. U drugom dijelu seta kod Centrometala na mjesto tehničara ušao je Marko David.

U trećem setu na mjesto libera ulazi Vuk. No opet gostima kreće loše i Mladost vodi 5:0. Nakon tehničkog odmora je smanjeno na 12:10. No po pravilu drugi dio seta opet Mladost dominira i ovaj set uzima 25:15.

Usprkos porazu Centrometal je i nadalje na sjajnom trećem mjestu na tablici. U narednom kolu Centrometal kod kuće dočekuje aktualnog prvaka Mladost Ribolu Kaštelu. Iako su gosti favoriti, domaći će im u najjačem sastavu pokušat pokvariti planove. Utakmica se igra u subotu 9. prosinca u dvorani NGC Aton s početkom u 18:00 sati.

HAOK MLADOST – OKM CENTROMETAL 3:0 (16, 16, 15)
Dom odbojke u Zagrebu, gledatelja 100
Suci: Ramić, Jurković (oboje Sisak)
Mladost: Jurić, Nikačević 6, Mitrašinović 7, Bakonji, Sedlaček 15, Šarčević, Hanžić 9, Prlić 10, Marelić, Krnić, Brčić, Dukić 4
Centrometal: Bogdanović 8, Vincek 9, Kurteš, Juras 3, Vedran David, Vuk, Komosar 4, Ivan Novak, Karlo Novak, Marko David 1, Kopačević

U 7. kolu 2. lige odbojkašica Bjelovar je pobijedio Nedelišće Elting 3:0 (25:16, 25:18 i 25:17). U međimurskom susretu u nedjelju u 17:30 sati Kaštel dočekuje Štrigovu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije