IZVRŠNI ODBOR Međimurskog nogometnog saveza podržao Davora Šukera

Tijekom proteklih dana aktualna je nogometna tematika tko će biti kandidat ili kandidati za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza te kome će ići podrška Međimurskog nogometnog saveza. Predsjednik našeg županijskog nogometnog saveza Mato Kljajić nam je rekao:

‘S obzirom na aktualnost teme i stalne promjene u četvrtak smo poslali pozive za Izvršni odbor MNS-a koji je održan u subotu. Nazočno je bilo deset članova. Njih sedam je bilo za kandidaturu Davora Šukera, dva su bila protiv i jedan suzdržan.

Stav je Izvršnog odbora da naš savez ima jednog člana Izvršnog odbora HNS-a što po brojnosti klubova i masovnosti zaslužuje te da će biti promjena na bolje prema županijskim nogometnim savezima u narednom periodu.’

U utorak će se održati i Skupština MNS-a, no ona ne bira kandidata za predsjednika HNS-a, već je to prema Statutu u nadležnosti Izvršnog odbora. Dario Šimić je Šukerov protukandidat i poprilično se lome koplja tko bi trebao biti novi predsjednik HNS-a, ali moglo bi se i dogoditi da na kraju pred Skupštinom HNS-a bude samo jedna kandidatura. Odluka Izvršnog odbora je konačna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije