ODBOJKA Centrometal u Kupu kod Croatije

U srijedu 18. listopada igra se osmina inala Kupa Hrvatske za odbojkaše. U ovoj fazi igra se samo jedna utakmica kod slabije rangirane momčadi i pobjednik ide dalje. Odbojkaši Centrometala gostuju u Zagrebu kod Croatie. Utakmica se igra u Domu odbojke na Savi s početkom u 20:00 sati.

Međimurci su favoriti u ovom susretu i sve osim prolaska u četvrtfinale bilo bi veliko iznenađenje. Croatia je lani igrala u Drugoj ligi centar, od ove sezone nastupa u Prvoj ligi. To je klub koji surađuje sa zagrebačkom Mladosti koji im daju perspektivne mlade igrače na dvojnu licencu. No prema propisniku oni nemaju pravo nastupa u Kupu Hrvatske, već samo u prvenstvu.

Podsjetimo da je Centrometal u zadnje tri sezone dva puta uspio doći do polufinala Kupa Hrvatske. Zadnji put kada je ispao u osmini finala bilo je 2012. godine od Zagreba.

Trener Jadranko Kirić: ‘U ovoj fazi mi smo bili nositelji i nismo mogli dobiti najjače protivnike. Željeli smo izbjeći daleki put, a isto tako i momčadi Superlige poput Varaždina ili Medicinara. Eto to nam se ostvarilo. Na nama je da ovo odigramo maksimalno ozbiljno i da prođemo u četvrtfinale.’

Svi parovi četvrtfinala:
OK Split – OK Mladost Marina Kaštela
OK Trnje Zagreb – HAOK Mladost Zagreb
MOK Rovinj – MOK Rijeka
OK Daruvar – MOK Mursa Osijek
OK Croatia Zagreb – OKM Centrometal
OK Sokol Požega – OK Sisak
OK Zadar – OK Šibenik 91
OK Kitro Varaždin – OK Medicinar Zagreb

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije