RUKOMET Čakovec dočekuje Nedelišće

Seniori MRK Čakovec u 5. kolu 2. HRL Sjever nakon tri ostvarene pobjede i jednog poraza kod kuće dočekuju ekipu RK Nedelišće, novajliju u drugoj ligi, koji su u prva četiri kola ostvarili tri poraza i jednu pobjedu.

Utakmice između ove dvije ekipe, koje su se do sada igrale u 3. HRL Sjever i u kupu, uvijek su posebno ‘nabijene’, a gosti iz Nedelišća uvijek su posebno motivirani upravo protiv Čakovca, no bez obzira na navedeno, a nakon poraza u Trnovcu, očekujemo povratak Čakovčana na pobjedničke staze za što će biti svakako potreban i pomoć s tribina.

Utakmica se igra u nedjelju 15. listopada s početkom u 18:00 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec, a susret će uveličati i naša kreativna podrška iz Plesnog studija Korak iz Čakovca.

Drugo kolo za kadete

Kadetska ekipa Čakovca koja se natječe u 3. HRL sjever nakon domaće pobjede protiv druge ekipe Križevaca ove subote 14. listopada s početkom u 18:00 sati igra utakmicu drugog kola u Koprinici protiv istoimene ekipe.

Očekuje se odlučan ulazak u utakmicu naših mladića i prikaz angažmana i sportskog ponašanja u ovoj, za njih, teškoj utakmici.

Drugo kolo za dječake A

I dječaci A, rođeni 2004/2005 nastavljaju svoje natjecanje. Tako u subotu igraju u dvorani Osnovne škole Prelog protiv vršnjaka iz GRK Varaždin 1930 i Ivančice Ivanec.

Nakon prvog kola MRK Čakovec nalazi se na 5. mjestu, GRK Varaždin na 2. mjestu, a Ivančica na 4. mjestu prvenstvene tablice. Za odlazak na završnicu prvenstva Hrvatske potrebno je ove utakmice shvatiti ozbiljno i iz osvojiti nova četiri boda.

Protiv GRK Varaždin 1930 utakmica se igra u 9:30 sati, a protiv RK Ivančica u 11:30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije