FOTO Ekipa Smuđa iz Goričana osvojila Jesenji kup Žužičke

Agilni članovi kotoripske Žužičke u nedjelju, 8. listopada organizirali su tradicionalni, sedmi po redu, Jesenji kup Žužičke. Riječ je o ribolovnom natjecanju koje je održano na vodi Žužička, a ove godine natjecalo se 12 ekipa iz Međimurja i susjedne Mađarske: Som i Žužička Kotoriba, Štuka Donja Dubrava, Trnava Hodošan, Smuđ Goričan, Klen Sveta Marija, Mlinarci, Murakerestur i Belezna.

U takvoj konkurenciji najbolja je bila ekipa Smuđa iz Goričana. Oni su uz plaketu, postali jednogodišnji vlasnici i velikog prijelaznog pehara. Drugo i treće mjesto pripalo je ekipama Soma (1 i 2) iz Kotoribe.

Ekipa iz Goričana ukupno je ulovila 3.615 grama ribe od čega samo Goran Cvetanović iz vode izvukao 2885 grama ribe, a imao je i najveći ulov – ribu težine 1075 grama. Bila im je ovo druga pobjeda zaredom. Još jedan i pehar će u Goričan u trajno vlasništvo.

Pojedinačno u Sektoru A najbolji je bio Frenec Doboš iz mađarskih Mlinaraca. On je ulovio 2220 grama ribe. Drugo mjesto pripalo je Ivici Horvatu (Som 2), a treće Vanji Radmaniću (Som 1).

U Sektoru B prvo mjesto s ulovom od 1350 grama ribe osvojio je Tomislav Klarić iz Klena, drugi je bio Željko Sabolić (Som 1), a treći Davor Ružić iz Smuđa Goričan.

Goran Cvetanović iz Smuđa bio je najbolji u Sektoru C ispred Luke Horvata (Žužička) i Zlatka Mirića (Štuka Donja Dubrava). Najboljima po sektorima predsjednik Žužičke Branko Matoš uručio je medalje. Za regularnost natjecanja bili su zaduženi suci Mladen Goričanec i Josip Ostrugnaj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije