ODBOJKAŠI CENTROMETALA spremni za prvenstvo

Odbojkaši Centrometala odigrali su posljednju pripremnu utakmicu prije početka prvenstva. U subotu su u Varaždinu pobijedili OK Kitro Varaždin rezultatom 3:1.

Početak utakmice pripao je Varaždincima koji su poveli 4:0. Centrometal je to preokrenuo u 12:8, ali kasnije opet Varaždin ima prednost. Ušlo se u neizvjesnu završnicu koju su bolje odradili Međimurci i osvojili prvi set 27:25.

Drugi set je cijelo vrijeme bio poravnat. Opet se ušlo u neizvjesnu završnicu koju su ovaj put Varaždinci dobili 27:25.

U trećem setu u igru je ušao kapetan Tomica Posavec. Tada se stabilizirao prijem koji je jako mučio Međimurce u prva dva seta. Do kraja susreta Centrometal je bio bolji. Treći set dobio je 25:17.

U četvrtom je vodio 18:9, pa dozvolio domaćinu da dođe na dva poena zaostatka. Na kraju ipak uvjerljivih 25:18 za ukupnu pobjedu 3:1.

Nakon toga odigran je još jedan set u kojem su zaigrali svi rezervni igrači obje momčadi. Taj je set pripao Varaždinu 25:20.

Za Centrometal nije nastupio srednjak Palinkaš, dok je domaćinu nedostajao ponajbolji igrač Silić. Narednog vikenda počinje prvenstvo. Centrometal putuje u Zagreb Medicinaru, a Varaždinci idu u Kaštela kod prvaka države. U top osam momčadi uz Varaždin i Centrometal nastupaju još zagrebačka i kaštelanska Mladost, Mursa Osijek, Rijeka, Sisak i Medicinar.

Donju grupu prve lige čine Šibenik, Split, Zadar, Rovinj, Brod, te Croatia i Trnje iz Zagreba. Prema prognozama u Superligi favoriti su dvije Mladosti, dok ostalih šest momačdi mogu pobijediti svaka svaku i slijedi nam iznimno zanimljiva borba. Nakon 14 kola liga se dijeli na 4 grupe po 4 momčadi gdje se igra još dvokružno, a na kraju slijedi doigravanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije