ZAVRŠNICA Najbolji ribiči Hrvatske love na kanalu HE Dubrava

Ovog vikenda, 16. i 17. rujna, završava Prvenstvo prve ribolovne lige HŠRS u disciplini Lov ribe udicom na plovak. Zadnja dva kola će se održati na odvodnom kanalu HE Dubrava u Donjoj Dubravi.

Na ukupnoj tablici momentalno je u vodstvu ekipa Bjelke iz Sunje sa 37 boda, drugi je Varaždin – Interland iz Varaždina sa 38, slijedi ih Glavatica Pfeifer TTI Sensas iz Preloga sa 45 boda.

Gornji dio tablice je skoro riješen, mogući su samo pomaci od prvog do trećeg mjesta. Srednji dio tablice predvodi Štuka-Tamaracom iz Torčeca na četvrtom mjestu sa 61 bodom, slijedi ju Som iz Kotoribe sa 62 boda, šesti je Zagreb Topfišing Garbolino iz Zagreba sa 63 boda. Te tri ekipe su osigurale ostanak u ligi.

Ekipe od sedmog do jedanajstog mjesta će se boriti za ostanak u ligi a to su; na sedmom mjestu Sava Županja sa 73 boda, na osmom mjestu Klen iz Svete Marije sa 74 boda, Rak iz Rakitja na devetom mjestu sa 76 boda, koliko ima i Šaran iz Zaprešića na desetom mjestu, na jedanaestom mjestu je B-šport iz Koprivnice koji ima 80 bodova. Svoj prvoligaški status završila je ekipa Bačica Elda iz Cernika, oni imaju 95 boda i zadnji su na tablici.

Natjecanja započinju od 8 sati sa pripremom koja traje dva sata, a sam lov ribe traje 4 sata i završava u 14 sati. U subotu je domaćin natjecanja Štuka iz Torčeca, a u nedjelju Som iz Kotoribe.

Prijave ekipa, obračun rezultata i proglašenje pobjednika biti će u ribičkom domu Klena iz Svete Marije. Pozivaju se ribiči i simpatizeri da dođu bodriti domaće ekipe, ujedno će vidjeti majstorije najboljih hrvatskih ribiča i bogati ulov.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije