NOGOMETNI KUP Kad nositelj fasuje 14 komada

Nakon prva dva kola županijskog kupa za seniore igralo se treće kolo u kojemu su se u natjecanje uključili nositelji. Mladost Komet (Prelog) je trebala dočekati Mladost (Palinovec), no kako su Palinovčani odustali od natjecanja ekipa iz Preloga je u osmini finala bez borbe.

Nedelišće je potvrdilo status nositelja


U Novom Selu na Dravi poraz Jedinstva od Nedelišća 0:2 s dva gostujuća gola u drugom dijelu. Croatia i Sokol su završili 2:2 pa je domaćin slavio 5:4 na jedanaesterce. Hajduk Brezje je poražen od Sloge Čakovec 0:3. Na početku susreta dvije domaće prigode, no gosti na poluvremenu imaju 0:1. Domaćin se ne predaje ni u nastavku, no slogaši s još dva gola mirno privode susret kraju.

Venera i Plavi odigrali su 1:1 s golovima u drugom dijelu. Pekleničani su slavili na jedanaesterce 1:3. Graničar je u Kotoribi pobijedio Centrometal 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. Strahoninec je poražen od Trnave 1:4. Poluvrijeme je bilo 1:2, a u nastavku dva gostujuća gola za potvrdu pobjede.

Podturen je poražen od Dinama iz Palovca 0:1 s golom u prvom dijelu. Kako nam je rekao domaći predstavnik imali su i oni svoje šanse, no nikako postignuti gol. Rudar je bio bolji od Međimurca 4:0 s time da je od 40. minute bio s igračem manje. Rudarovci su u prvom dijelu postignuli jedan gol, a u nastavku s desetoricom igrača još čak tri.

Mladost Sveta Marija je bila sigurna kod kuće


Mladost Sveta Marija je s dva gola u svakom poluvremenu porazila ČSK 4:0. Dinamo Domašinec je pokleknuo kod kuće protiv Poleta iz Pribislavca 1:3. Za goste hat – trick Emanuela Varge, a za domaćine je poraz ublažio Stjepan Krznar. Poluvrijeme je bilo 0:1. Zasadbreg je bio bolji od Šenkovca 3:1. Na odmor se odlazi s 1:1, a u nastavku dva domaća gola vrijedna osmine finala Kupa.

Polet Pribislavec je bio uspješan gost u Domašincu


Polet Sveti Martin na Muri je ponizio Mladost Ivanovec kao nositelja rezultatom 14:0 sa sedam golova u svakom poluvremenu. Galeb i Sloboda Slakovec odigrali su 2:2. Domaćin je poveo, Slakovčani izjednačuju i poluvrijeme je 1:1. Domaćin opet ima prednost od 2:1, gosti se vraćaju na 2:2 i kreće se u pucanje jedanaesteraca gdje su gosti bolji 3:4.

BSK je poražen od Omladinca Novo Selo Rok 0:1 golom primljenim u drugom poluvremenu. Hodošan je izgubio od Međimurja 0:5 s dva gola u prvom poluvremenu i tri u nastavku.

Petarda Međimurja u Hodošanu


Šesnaestina finala Kupa Međimurskog nogometno saveza za seniore:
Jedinstvo (Novo Selo na Dravi) – Nedelišće 0:3
Croatia – Sokol 2:2, 5:4 11 m
Hajduk (Brezje) – Sloga (Čakovec) 0:3
Venera – Plavi 1:1, 1:3 11 m
Graničar (Kotoriba) – Centrometal 2:1
Strahoninec – Trnava 1:4
Podturen – Dinamo (Palovec) 0:1
Rudar – Međimurec 4:0
Mladost (Sveta Marija) – ČSK 4:0
Dinamo (Domašinec) – Polet (Pribislavec) 1:3
Zasadbreg 77 – Šenkovec 3:1
Polet (Sveti Martin na Muri) – Mladost (Ivanovec) 14:0
Galeb – Sloboda (Slakovec) 2:2, 3:4 11 m
BSK – Omladinac (Novo Selo Rok) 0:1
Hodošan – Međimurje 0:5

Parovi osmine finala:
Nedelišće – Croatia
Sloga (Čakovec) – Plavi
Graničar (Kotoriba) – Trnava
Dinamo (Palovec) – Rudar
Mladost Komet (Prelog) – Mladost (Sveta Marija)
Polet (Pribislavec) – Zasadbreg 77
Polet (Sveti Martin na Muri) – Sloboda (Slakovec)
Omladinac (Novo Selo Rok) – Međimurje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije