GRANIČAR (K) u derbiju dočekuje Omladinac (NSR)

Nakon otvorenja nove natjecateljske sezone odnosno 1. kola u kojem je postignuto 25 golova i u kojem gosti nisu ostvarili niti jednu pobjedu, a u kojem je domaćin u pet utakmica pobijedio i tri su završile podjelom bodova kolo otvaraju u subotu u Hodošanu istoimeni klub koji je poražen u Novom Selu Rok i BSK iz Belice, najefikasnija ekipa kola. Domaćin će pokušati doći do pobjede, dok su gosti iskusna i kvalitetna ekipa koja je u ovoj utakmici i favorit. Utakmicu sude Nino Škrobar, Bruno Brljak, Zoran Novak, dok je delegat Darko Jambrović.

Dinamo je izgubio u Kotoribi i u ovome kolu u Palovcu igra s Podturnom, mladom i kvalitetnom ekipom. Domaćin je motiviran i želi ostvariti prvu pobjedu, dok pak gosti također žele ostvariti kvalitetan rezultat stoga se očekuje zanimljiva utakmica. Suci utakmice su Damir Klarić, Rudolf Čižmešija i Željko Novak, delegat Stjepan Križarić.

Polet na svom igralištu igra s Centrometalom i u ovoj utakmici domaćin je u laganoj prednosti, a utakmicu sude Igor Križarić, Borut Križarić, Filip Aldić, delegat Dejan Kovač.

Trnava u Goričanu igra sa Spartakom kojeg trenira Danijel Štefulj, nekadašnji reprezentativac. Domaćin je u ovoj utakmici favorit, dok će gosti pokušati iznenaditi. Suci ove utakmice su Marko Đurđek, Ivica Horvat, Davor Šuplika, delegat Tomislav Šoltić.

Sloga u Štrigovi igra s Naprijedom i očekuje pobjedu, mada su gosti kvalitetna ekipa koja također može pobijediti. Utakmicu sude Patrik Kolarić, Branko Bacinger, Edvin Zobec, delegat Antun Mesarić.

Vrlo zanimljiv i neizvjestan susret očekuje se u Oporovcu gdje Galeb ugošćuje Mladost iz Svete Marije. Sudit će Goran Tomičić, Dragutin Novak i Ivan Žganec, delegat Mijo Horvat.

Sokol u Vratišincu ugošćuje neugodno Jedinstvo. Sude suci Dario Velđi, Vjeran Tuksar, Dragan Hrustek, delegat Željko Bacinger.

Derbi kola igra se u Kotoribi gdje Graničar igra s Omladincem iz Novog Sela Rok. Obje ekipe slavile su na startu prvenstva i u nedjelju će pokušati doći do pobjede, stoga se očekuje utakmica kvalitetna i neizvjesna. Suci će biti Dario Srnec, Saša Mihalic, Ivica Felker, a delegat je Dino Jambrović. Utakmice započinju od 17.30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije