SPORTSKI VIKEND Nogomet, rukomet i dvije utrke

U 1. kolu 3. HNL istok Međimurje u subotu dočekuje Koprivnicu od 17:30 sati.

U 4. HNL Čakovec – Varaždin u subotu od 17:30 sati igraju Polet sveti Martin na Muri – Međimurec, Sloboda Slakovec – Mladost Komet, Sloga Čakovec – Dinamo Domašinec i Zelengaj – Pušćine, dok će u nedjelju igrati Rudar – Jalžabet i Bednja – Nedelišće.

Započelo je prvenstvo u županijskim nogometnim ligama, a u subotu i nedjelju od 17:30 sati igra se drugo kolo. U 1. ŽNL parovi su subota Dinamo (P) – Podturen, Polet (P) – Centrometal i Hodošan – BSK te u nedjelju Trnava – Spartak, Sloga (Š) – Naprijed, Galeb – Mladost (SM), Sokol – Jedinstvo (GM) i Graničar (K) – Omladinac (NSR).

U 2. ŽNL skupina A u nedjelju igraju Croatia – Kraljevčan 38, Dubrava – ČSK, Jadran – Borac PMP, Budućnost (P) – Drava (K), Radnički – Mladost (D), Jedinstvo (NSD) – Vidovčan, Budućnost (M) – Mladost (I) i Dubravčan – Omladinac (DS).

U 2. ŽNL skupina B subotnji susreti su Hajduk Vindija (Š) – Šenkovec i Strahoninec – Venera PMP, dok će u nedjelju igrati Zasadbreg 77 – Sloboda (M), Mali Mihaljevec – Hajduk (B), Bratstvo (J) – Trnovec, Donji Koncovčak – Omladinac (M), Mura – Plavi (Pek.) i Pobjeda – Bratstvo (SV).

U 3. ŽNL u subotu će igrati Napredak – Torpedo, a u nedjelju Otok – Međimurje-Čakovec, Drava (DM) – Borac (DH), Vučetinec – Mladost (S), Parag – Bratstvo (P) igra se u Preseki, Draškovec-Geothermae – Dinamo (Ž).

U subotu u organizaciji veterana NK Donjeg Koncovčaka održat ce se 2. memorijalni nogometni turnir posvećen prerano preminulom nogometnom kolegi Mladenu Vukoviću. Na turniru će sudjelovati i veterani NK Venere iz Svetog Jurja na Bregu, NK Poleta iz Svetog Martina na Muri te NK Mure iz Hlapičine. Početak turnira je u 14 sati na nogometnom terenu NK Donji Koncovčak.

Rukometni klub Nedelišće u subotu organizira u dvorani Aton memorijalni turnir Milek – Čoki – Aman na kojemu će uz domaćina nastupiti dvije ekipe Čakovca i Sokol Vratišinec. Otvaranje turnira je u 15:30 sati, a od 17:35 sati revijalni susret će odigrati rukometašice Zrinskog i Zelene Doline Žalec.

U organizaciji Atletskog kluba Mursko Središće u subotu će se održati 12. po redu Utrka Grada Mursko Središće na 10 km, 2.5 km i 100 metara. Utrka će započeti u 17:30 sati na nogometnom igralištu Rudar.

Udruga mladih Mačkovec u sklopu Dana Mačkovca u subotu organizira Utrku Mačkovca na 6 kilometara s početkom u 18:30 sati. Početak će biti kod Nogometnog igrališta NK Omladinac Mačkovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije