KOTORIPSKI BEGAČI organiziraju treću ‘Kotoripsku petnajsticu’

Trkački klub Kotoripski begači u nedjelju, 3. rujna organizira 3. kros utrku ‘Kotoripska petnajstica 2017.’ Start i cilj je kod ribičkog doma ‘Som’ Kotoriba, a utrka počinje u 10 sati. Duljina staze iznosi 15,3 kilometra, a staza prolazi nasipom uz rijeku Muru i uz posebni ornitološki rezervat ‘Veliki Pažut’. Održat će se i utrka građana dužine 3,15 kilometara za koju startnina iznosi 20 kuna.

Kotoripska petnajstica će se odvijati u kategorijama seniorke i seniori (rođ. 1978. i mlađi), veteranke (rođ. 1977. i starije), veterani 1 (rođ. 1968. do 1977.) i veterani 2 (rođ. 1967. i stariji), a startnina iznosi 40 kuna.

Za prva 3 natjecatelja svake kategorije osigurane su medalje i pokali te dry fit majice za natjecatelje koji trče dužinu od 15 kilometara, a po završetku utrke topli obrok za sve natjecatelje. Za prvoplasiranog u ženskoj i muškoj kategoriji osiguran je prijelazni pokal. Kod utrke građana, prvo troje u muškoj i ženskoj konkurenciji dobiva medalje.

Za dužinu od 15 km koriste se ‘crveni’ brojevi Kotoripskih begača (crvena tkanina, crni broj), a brojevi su podijeljeni natjecateljima na Ligi 3 mosta pa iz kluba mole natjecatelje da brojeve obavezno donesu sa sobom na utrku. Natjecatelji koji još nisu zadužili broj, dobit će isti prilikom prijave.

Prijava i podizanje startnih brojeva bit će na dan utrke od 9 sati ispred ribičkog doma ‘Som’ Kotoriba. Utrka se odvija bez obzira na vremenske uvjete, a mjerenje i obradu rezultata osigurava organizator, kao i 3 punkta s osvježenjem na stazi.

Nakon završetka utrke, Kotoripski begači su za sve natjecatelje i posjetitelje priredili i prigodni program uz nastup trbušnih plesačica iz plesne skupine ‘Talisman’. Generalni sponzor utrke je Općina Kotoriba, a pokrovitelji su Pizzerija Majo, Damir Markač i Trgovina Beciklin.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na sljedeće kontakte: 099/660-9603 (Matotek Damir) ili 098/434-830 (Kovačić Siniša) te na e-mail kotoripskibegaci@gmail.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije