USR ŠTEFANEC Nastupili na 23. Festivalu sportske rekreacije na selu

Poljana Biškupečka u Varaždinskoj županiji bila domaćin 23. Hrvatskog festivala sportske rekreacije na selu. Koliki je značaj manifestacije pokazuje podatak da je organizirana pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Festival je organiziralo Društvo za športsku rekreaciju ‘Mirko Relac’ iz Poljane Biškupečke, a nastupilo je 11 ekipa iz Varaždinske županije, Brodsko-posavske, Virovitičko- podravske i Međimurske županije, a koju su zastupali članovi Udruge sportske rekreacije iz Štefanca.

Natjecanja su se odvijala u disciplinama; skok u dalj s mjesta, bacanje potkove, skakanje u vreći, hodanje na štulama, penjanje uz uže, piljenje drva, nošenje košare na glavi, bikovanje, bacanje kamena s ramena i potezanje užeta (muški).

U poretku prva tri mjesta su zauzeli: DŠR Salinovec, USR Stažnjevec i Vukosavljevica. Naši predstavnici ekipa USR Štefanec, koji su bili oslabljeni, na kraju su zauzeli 10. mjesto, no posebno treba naglasiti da je organizacija samog nastupa na čelu sa neumornom Verom Mihalic na Festivalu bila odlična.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije